Vânzări record pentru Chevrolet Volt în luna august

de Bogdan Mirică
Joi, 30.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a anunţat că în luna august se va consemna un nou record de vânzări pentru modelul Volt. Electricul s-a vândut deja în 13.000 de exemplare anul acesta.

După ce ieri vă anunţamChevrolet va sista producţia lui Volt vreme de patru săptămâni, revenim astăzi cu veşti mai bune pentru constructorul american. Se pare că luna august se pregăteşte să stabilească un nou record de vânzări pentru modelul electric din Detroit.

Mai exact, oficialii companiei au anunţat că până în prezent, luna aceasta, au fost vândute 2500 de unităţi Volt. Cifra ar putea să mai crească, în condiţiile în care luna nu s-a încheiat. Precedentul record de vânzări fusese înregistrat în luna martie a acestui an, când au fost vândute 2000 de unităţi.

Esential 2500 de exemplare Volt a vândut Chevrolet în luna august, un nou record pentru constructorul american.
În august marea majoritate a exemplarelor, mai exact o treime, a fost livrată în California, unde şoferii maşinilor electrice au parte de tratament special.

Până în prezent, General Motors a reuşit să vândă anul acesta un total de 13.000 de unităţi Volt şi se aşteaptă să depăşească pragul de 20.000 de unităţi până la finele anului. 

via mlive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru