Vânzările Jaguar Land Rover au depășit 113.000 de unități în al treilea trimestru din 2020: creștere de peste 50% față de trimestrul doi, dar sub nivelul de anul trecut

de Paul Cosma
Marti, 06.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Jaguar Land Rover a raportat o creștere de 53% a vânzărilor din al treilea trimestru, la peste 113.000 de unități, în comparație cu trimestrul al doilea din acest an. În ciuda revenirii după perioada aprilie-iunie, puternic marcată de pandemie, rezultatul JLR a fost sub nivelul înregistrat anul trecut în același interval.

Jaguar Land Rover a publicat rezultatele vânzărilor pentru al treilea trimestru din 2020, iar situația este mult îmbunătățită față de lunile anterioare, atunci când pandemia și-a lăsat amprenta asupra performanțelor companiei.

În intervalul iulie-septembrie, JLR a reușit să vândă 113.569 de mașini, dintre care 27.347 de unități Jaguar și 86.222 de exemplare Land Rover.

Rezultatul este în creștere cu 53% față de trimestrul al doilea, atunci când JLR a înregistrat 74,067 de mașini vândute, însă cu 11% sub nivelul din aceeași perioadă a lui 2019.

Grupul britanic anunță că aproape toți dealerii săi și-au deschis porțile la nivel global, iar fabricile din Marea Britanie (Solihull, Halewood) și Slovacia (Nitra) au trecut la programul de lucru în două schimburi pentru a face față noilor condiții de piață.

Via JLR

Comentarii (2)

  • Cu toata imaginea negativa in privinta fiabilitatii, gama lor arata foarte bine, asta cred ca-i tine inca pe linia de plutire. Pacat ca nu mai au un XJ in gama, il tot amana.
    5 0
  • Masinile arata superb, mai ales cele Land Rover (care ca design se apropie de perfectiune, sunt masculine, inspira forta bruta etc.). Daca proprietarul JLR ar fi altcineva, de ex BMW, atat fiabilitatea cat si imaginea ar convinge multg mai multi potential clienti... iar costurile ar fi mai mici, tehnologiile ar veni de la partener)
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru