Versiunea Toyota C-HR GR Sport este disponibilă și în Europa: niponii condimentează SUV-ul cu accesorii sport

de Cornel Șocariciu
Luni, 09.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a prezentat versiunea europeană a lui C-HR GR Sport. SUV-ul este echipat cu o serie de accesorii sport de exterior și interior, și cu o suspensie mai fermă.

În toamna anului trecut, Toyota a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea C-HR GR Sport. În acel moment, niponii au anunțat că noua variantă a SUV-ului poate fi comandată doar pe piața din Japonia.

Acum, Toyota introduce versiunea C-HR GR Sport și pe piața din Europa. Conform reprezentanților companiei, vânzările noului modelul vor începe în luna ianuarie a anului viitor. 

La fel ca în cazul variantei pentru Japonia, modelul pregătit pentru publicul european va fi echipat cu elemente noi de caroserie și de interior. În partea frontală, logo-ul Toyota este disponibil pe fundal negru, iar splitter-ul a fost îmbunătățit. De asemenea, farurile și stopurile dispun și ele de elemente interioare închise la culoare. Denumirea GR Sport a fost amplasată pe hayon, iar câteva elemente cromate de la nivelul spoilerului spate au fost înlocuite cu unele negre.

De asemenea, Toyota C-HR GR Sport va fi echipat cu jante cu design special și diametru de 19 inch.

Conform reprezentanților Toyota, caroseria va putea fi comandată în 9 versiuni în două nuanțe.

Pentru interior, japonezii propun accesorii Cool Silver, iar clienții vor putea alege fie o tapițerie din Alcantara, fie una din material textil. Există cusături roșii la nivelul volanului și al selectorului de viteze, în timp ce logo-ul Gazoo Racing poate fi găsit atât pe pragurile laterale, cât și pe spătarele scaunelor.

Conform reprezentanților Toyota, versiunea C-HR GR Sport a fost echipată cu supensii mai rigide și cu un sistem de direcție îmbunătățit. În urma acestor modificări, niponii spun că au îmbunătățit consistent comportamentul dinamic al SUV-ului de clasă compactă.

Standard, C-HR GR Sport va fi echipat cu faruri cu LED, geamuri fumurii, acces fără cheie, oglinzi pliabile electric și cu pachetul Toyota Safety Sense (Pre-Collision System, Emergency Steering Assist, Intersection Turn Assistant, Lane Trace Assist).

Comentarii (4)

  • ce motor?
    9 3
  • De Gustibus
    Bah, urata mai e!
    14 9
  • Cand spui ””sport” te gandesti la ce poti,performante ,nu cum te ”imbraci”...PS in tabel sunt puse cu acelasi motor hibrid de 2 litri,,dar puteri diferite,una cu 182 ,,alta cu 300(!!) dar au acelasi demaraj,acelasi consum.
    6 0
  • E bine ca nu ti-o permiti, altfel te-ai fi urcat cu scarba in ea. :))) Stai in caruta ta. frumoasa.
    2 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru