VIDEO: Fiat Panda 4x4 transformat în Monster Truck pentru un spot publicitar

de Bogdan Mirică
Vineri, 07.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a dorit să promoveze noul Panda 4x4 într-un mod inedit. Pentru asta, italienii au construit un Moster Truck pe baza micului model şi au apelat la agenţia de publicitate Leo Burnett pentru un spot de promovare.

Fiat caută să promoveze noul Panda 4x4 printr-o campanie inedită. Mai exact, italienii au ales să transforme micul lor model cu tracţiune integrală într-un adevărat Monster Truck.

Transformarea s-a realizat cu ajutorul unei platforme Jeep CJ7 4200, ataşate unei caroserii de Panda 4x4. Contactul cu solul se face cu un set de pneuri generoase de tractor, cu un diametru de 1.5 metri şi o lăţime de 50 de centimetri.

În urma transformării, Panda 4x4 ajunge la o înălţime totală de 3.90 metri, la o lungime de 3.80 metri şi la o lăţime de 2.5 metri.

Pentru a imortaliza cât mai bine creaţia 4x4, Fiat şi-a unit forţele cu agenţia de publicitate Leo Burnett şi a pus în scenă o reclamă care va fi pe placul tuturor pasionaţilor auto.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru