Video. Ford explica în detaliu cum a testat noua generație a pick-up-ului F-150

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un clip video în care explica în amănunt modul în care a testat pick-up-ul F-150. Lansarea unei versiuni hibride a presupus și introducerea unui test intensiv pentru baterie.

Ford a prezentat în luna iunie noua generație a pick-up-ului F-150, cea mai vândută mașina în Statele Unite în fiecare dintre ultimii 38 de ani.

Producătorul american a publicat acum un clip video demonstrativ pentru a oferi informații inedite despre modul în care a testat noua generație înainte de lansarea proproiu-zisa pe piață.

Una dintre principalele noutăți ale testului comparativ cu generațiile anterioare a fost nouă versiune hibridă, care a presupus introducerea unor evaluări suplimentari. Astfel, Ford a testat rezistența bateriei pe un banc special de probe și susține că 82 de ore de testare în acest mod echivalează cu o utilizare de 10 ani pe șosea.

Versiunea hibridă are un motor EcoBoost V6 de 3.5 litri și un motor electric de 47 de cai putere care trimit puterea spre roti printr-o transmisie cu 10 trepte.

Pentru celelalte teste standard, Ford a "muncit" F-150 în deșerturile Mojave și Anza-Borrego. Mai întâi, americanii au evaluat capacitatea de tractare în Deșertul Mojave pe un traseu de circa 18 kilometri cu o pantă de aproximativ 1.000 de metri.

Ulterior, în Deșertul Anza-Borrego din California, constructorul a evaluat capabilitățile în off-road.

Testele pentru F-150 vor fi ce, mai probabil actualizate și în 2022, atunci când Ford va introduce în premieră și o versiune electrică.

Via Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru