Video. Viitorul BMW Seria 4, spionat în timpul testelor: coupe-ul german va fi lansat în acest an

de Cornel Șocariciu
Duminica, 12.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație BMW Seria 4 a fost surprinsă în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi prezentat la jumătatea acestui an.

În toamna anului trecut, BMW a prezentat Concept 4 (foto) în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conform oficialilor companiei, prototipul expus în cadrul evenimentului din Germania, anticipa designul viitoarelor Seria 4 și M4.

Acum, unul dintre prototipurile de teste utilizate pentru dezvoltarea versiunii de serie a fost surprins în timpul unei sesiuni pe circuitul de la Nurburgring. Din punct de vedere estetic, viitoarea generație BMW Seria 4 va miza pe liniile noi introduse odată cu lansarea lui Seria 3.

La interior, viitorul BMW Seria 4 putea fi comandat cu un instrumentar digital de bord, cu noul sistem de infotainment dezvoltat de nemți și, bineînțeles, cu o gamă generoasă de sisteme de asistare.

Motorizările diesel și benzină vor fi preluate din gama Seria 3, însă nu există indicii clare cu privire la dezvoltarea unei versiuni plug-in hybrid. Totodată, varianta de performanță M4 face parte din planurile producătorului german. 

Conform surselor, noua generație BMW Seria 4 va fi prezentată la jumătatea anului curent, urmând ca debutul comercial să aibă loc până la finalul lui 2020.

Via | Motor1

Comentarii (5)

  • Marea întrebare e dacă va avea sau nu nasul ăla. Pentru că dacă îl va avea, e clar că BMW își testează clienții la fel ca Balenciaga :))
    9 5
  • Grila aia in forma de rinichi arata si mai urat
    4 10
  • Judecatorul
    eu sper ca modelul de serie Bmw Seria 4 coupe modelul nou sa Nu copieze Nasul cel urat de pe studiul Bmw Concept 4 coupe prezentat 1 an in urma ca ia-r strica aspectul masini si ar fi pacat
    3 10
  • someone
    il va copia ( din pacate sau fericire ) pentru ca asa va arata viitoarea grila bmw. o puteti vedea putin camuflata pe viitoarele modele i .
    dar poate nu e un lucru rau: va mai aduceti aminte cum au explodat vanzarile bmw odata cu designul urat a lui bangle?
    6 1
  • netam-nissan
    va zic eu cum vine cu grila noua care mie imi place
    vara trecuta sefu mi-a ordonat sa mut cu motostivuitoru un beamve ursulet care bloca poarta de la depozit. ridicat usor din lateral dar pleznit pragurile ca era tunat + ruginit si taman cand venea soferu l-am scapat de au pleznit si geamurile
    si acum se judeca mai e un recurs ca i-au evalut hirbu la doar trei sute euro
    unde vreau sa ajung cu grila asta babana pot sa ii bag perfect lamele stivuitorului in bot si hopa sus nu se mai strica
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru