Noul seria 4

Marti, 22 Septembrie 2020 | Intern

Avanpremieră în România: noul BMW Seria 4 Coupe a fost prezentat în cadrul proiectului de artă românesc "Who Am I?"

BMW Seria 4 Coupe a fost prezentat în avanpremieră în România în cadrul spectacolului românesc "Who Am I? A human-robot performance". Coupe-ul constructorului german poate fi deja comandat, urmând ca debutul pe piața locală să aibă loc în 24 octombrie.
Marti, 02 Iunie 2020 | Modele noi

Noua generație BMW Seria 4 Coupe: design nou, tehnologii moderne și motorizări mild-hybrid cu puteri de până la 374 CP

BMW a prezentat noul Seria 4. Coupe-ul de clasă medie are un design exterior nou, sisteme de siguranță și asistare îmbunătățite și o gamă de motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 184 CP și 374 CP.
Joi, 28 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser cu viitoarea generație BMW Seria 4: coupe-ul va fi lansat în 2 iunie

BMW a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seria 4. Modelul va fi prezentat în 2 iunie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 19:00, ora României.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu viitoarea generație BMW Seria 4: coupe-ul producătorului german va avea și versiune M440i cu sistem mild-hybrid și 374 CP

BMW a publicat primele imagini camuflate și detalii referitoare la noua generație Seria 4. Noul coupe va miza pe setări și mai sportive decât cele întâlnite în cazul lui Seria 3, iar prezentarea ar urma să aibă loc în luna iunie.
Duminica, 12 Ianuarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 4, spionat în timpul testelor: coupe-ul german va fi lansat în acest an

Noua generație BMW Seria 4 a fost surprinsă în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi prezentat la jumătatea acestui an.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 4, Seria 4, noul seria 4, noua generatie bmw seria 4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru