Primul teaser cu viitoarea generație BMW Seria 4: coupe-ul va fi lansat în 2 iunie

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seria 4. Modelul va fi prezentat în 2 iunie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 19:00, ora României.

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019, BMW a prezentat Concept 4, prototipul care anticipa designul viitoarelor Seria 4 și M4. Campania de promovare a noului coupe a demarat la finalul lunii trecute în momentul în care oficialii BMW au publicat o serie de imagini camuflate cu unul dintre prototipurile lui Seria 4.

Acum, producătorul bavarez revine cu o imagine teaser cu noua generație a coupe-ului de clasă medie. Fotografia pregătită de BMW scoate în evidență zona frontală a viitorului Seria 4 care va fi dominată de o grilă nouă.

Până în acest moment știm că viitorul Seria 4 va fi mai scund cu 57 de milimetri comparativ cu Seria 3, iar centrul de greutate va fi coborât cu 21 de milimetri. În același timp, nemții spun că au îmbunătățit coeficientul aerodinamic, iar suspensiile au fost dezvoltate pentru a oferi și mai multă sportivitate.

În momentul lansării, cea mai potentă versiune va purta indicativul M440i xDrive Coupe. Aceasta va fi echipată cu motorul pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri capabil să ofere 374 CP și 500 Nm.

De asemenea, nemții au pregătit și un sistem mild-hybrid la 48V care plusează cu 11 CP în anumite situații. Resursele sistemului de propulsie vor fi gestionate de o cutie automată cu opt trepte și de un sistem de tracțiune integrală xDrive cu diferențial M Sport.

Noua generație BMW Seria 4 va fi prezentată în 2 iunie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 19:00, ora României.

Comentarii (2)

  • Cineva are programul incarcat zilele astea.
    2 0
  • Costel
    is contrariat, chiar nu se mai gaseau cativa lumeni in plus ?!?

    chiar intr-atat de mare ii austeritatea la Munchen?!?

    doar pentru a intelege pe deplin partea frontala a cel mai probabilului G22, asta fiindca designerii BMW chiar n-au de ce sa mai dea dovada de sfiala si incertitudine si de aceasta data, sub "splendoarea" partii anterioare a F40 ii musai imposibil de coborat...

    F40 oi spus ?
    hmm....iata ca lumea auto poseda o ciclicitate aparte dar parca mai presus de ea tocmai de-un straniu simt al umorului in care elicea se afla la loc de cinste
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru