Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea primi o versiune electrică: nemții pregătesc o baterie capabilă să ofere o autonomie de 600 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Duminica, 10.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație BMW Seria 7 va fi lansată peste 3 ani, iar surse apropiate companiei spun că vârful de gamă dezvoltat de nemți va fi oferit și într-o versiune 100% electrică.

La începutul anului curent, BMW a prezentat primele imagini și detalii referitoare la Seria 7 facelift (foto). Vârful de gamă dezvoltat de nemți este disponibil cu o serie de motoare diesel și benzină, dar poate fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid.

Fanii care își doreau o versiune 100% electrică mai au de așteptat până în 2022. Conform unor surse apropiate companiei, viitoarea generație BMW Seria 7 va fi prezentată peste 3 ani, iar nemții vor pregăti și o variantă echipată cu un sistem electric de propulsie.

Aceleași voci spun că versiunea electrică va purta numele de i7, iar bateria pregătită de nemți va fi capabilă să ofere o autonomie de 600 de kilometri. Mai mult decât atât, sistemul electric de propulsie va dezvolta aproximativ 650 de cai putere.

În ceea ce privește gama de electrice, nemții au planuri clare pentru viitorul apropiat. Până la finalul anului 2021, grupul german ar urma să aibă pe piață 5 modele complet electrice: i3, Mini EV, iX3, i4 și versiunea de serie a conceptului Vision iNext.

Via | BMWBlog

Comentarii (5)

  • mircea badea
    n-ar putea avea 200 de cai si 1000 de km autonomie?

    sau invers, 2000 de cai si 100 autonomie? dintr-un buton..tzac-pac
    9 2
  • Stai s-o vedem si p-asta...ca de vorbe mari aruncate de nemtii si de la alte case ...lumea-i satula.Toata branza-i de lapte...in ziua de azi.
    9 1
  • O astfel de ofertă ar trebui să existe la multe mărci și modele, benzină, diesel, hibrid și electric, clienții vor decide, avantaje si dezavantaje, tehnologiile superioare se vor impune în mod natural, nu este nevoie de restricții și taxe suplimentare.
    10 2
  • andrei
    pai fa=ti tu un business din asta vezi daca e usor sa ai linii de fabricatie pentru toate. pretentii e usor sa avem. dureaza electrificarea. rabdare ca asa cum ai mers atatia ani fara, mai poti rabda cativa. iar daca nu, deja exista oferta. mica, dar e.
    6 3
  • Kia are pe aceasi platforma sub diferite nume diesel, benzina, hybrind-benzina, full electric si hidrogen...se poate daca vor, dar nu vor restul.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru