Viitoarele Honda Civic Hybrid și Civic Type R confirmate pentru 2022

de Alexandru Monenciu
Vineri, 25.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Honda ar fi confirmat lansarea noilor Civic Hybrid și Civic Type R pentru 2022. Informația ar fi apărut într-un comunicat de presă emis de constructorul japonez.

Honda a lansat, în urmă cu o zi, noua variantă europeană a modelului Civic. Partea din spate a fost revizuită (vorbim de un hatchback), iar clienții de pe Bătrânul Continent vor putea opta doar pentru un sistem de propulsie hibrid.

Noua generație Honda Civic va debuta pe piața europeană în toamna anului viitor.

Într-o variantă diferită a comunicatului de presă emis de Honda, producătorul asiatic a confirmat lansarea noilor Civic Hybrid și Civic Type R pentru 2022. Cel mai probabil, acestea vor fi disponibile la nivel global.

Honda nu a oferit mai multe detalii despre viitoarea Civic Type R. Zvonurile susțin că ar fi vorba despre o evoluție a modelului actual, așadar vor fi păstrate motorul turbo de 2.0 litri, transmisia manuală și tracțiunea față. Japonezii au respins deja un Civic Type R echipat cu tracțiune integrală.

via Motor1

Comentarii (9)

  • Seriff
    O veste buna, manuala, benzina, exact ce si-ar dori orice pasionat.
    Evident o sa fie deranjati toti papitoii care stau cu incarcatorul in mana, cu aplicatia in cealalta in superba parcare de la Lehliu Gara
    10 6
  • Ba baieti, v-am mai spus ca nu sunteti in stare nici macar sa copiati dintr-un comunicat de presa. Se pare ca trebuie sa va reamintesc acest lucru. Poate, poate se va schimba ceva. Greu de crezut insa. Mai ales dupa acel Avenwhatever cu termeni care nu exista in limba romana si Enyak in loc de Enyaq.
    Revenind. "The all-new Civic e:HEV is set to continue this success and will be arriving in Europe from Autumn 2022". Asta scrie in comunicatul de presa publicat, ieri, de divizia Honda Europa.
    Voi de ce tot aberati cu "Noua generație Honda Civic va debuta pe piața europeană în toamna acestui an"? Intreb pentru un prieten care vedea in Automarket definitia calitatii.
    9 1
  • @ nume. Mulțumim pentru vigilență. Într-adevăr, ai dreptate, am modificat în articol. A fost vorba doar de o neatenție.
    6 0
  • I-vtec
    Masina din poza articolului arata chiar bine,incepe sa-mi placa!
    6 2
  • @I-vtec - e genul de masina care arata mai bine in realitate decat in poze. Sunt niste linii ale caroseriei care se joaca cu interesant lumina. Vezi clipul celor de la throttle house pt sedan.
    7 2
  • Edikkk
    Frumoase.

    Păcat că sunt uzate moral.
    Măcar un PHEV, totuşi suntem anii 202x nu 1900
    2 16
  • Seriff
    @Edikk uzat moral e capul tau, electricele nu sunt uzate moral? Sa stai tu cu hipsterii tai ecologisti cu steagul popo in parcare la kaufland sa va incarcati porcariile de masini cu baterii
    2 2
  • singurul lucru care nu imi place la acest civic e dimensiunea: prea mare pt clasa compacta.
    insa liniile simple , interiorul simplu si eficient, cu cateva butoane fizice pt functiile elementare mi se par nepotrivite in aceasta lume digitala. si tocmai de aceea imi place.
    pt europa doar hybrid deocamdata, si sigur fara diesel. aduceti si motoarele din state, inclusiv SI si va fi o oferta interesanta
    0 1
  • Seriff
    @someone23, motoarele din state nu le vor aduce, cum nu vor aduce nici HONDA ACCORD, de ce? Fiindca eco si LGBT, cretinii de la Bruxelles si tot asa.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru