Viitor incert pentru Audi R8 și TT: "Modelele reprezentative din trecut nu sunt neaparat și cele din viitor"

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 28.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un oficial de rang înalt al constructorului german de automobile a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre viitorul modelelor R8 și TT.

R8 și TT sunt două dintre modelele reprezentative pentru nemții de la Audi. Primul este singurul supercar din portofoliul constructorului din Ingolstadt, iar cel de-al doilea singurul roadster oferit clienților.

Dar, un oficial al brand-ului recunoaște că, în ciuda titulaturii, viitorul celor două modele este înca incert. Motivul principal ar fi migrația clienților către alte segmente, dar și alte schimbări care se petrec în prezent în industria auto.

Atât R8 cât și TT vor continua să existe pe viitor, dar nu în forma actuală.

"R8 este un model reprezentativ pentru compania noastră. Dar modelele reprezentative din trecut nu sunt neaparat și modelele reprezentative din viitor," susține Hildegard Wortmann, șef global de vânzări și marketing în cadrul Audi.

"Un succesor pentru R8 nu va fi doar un R8 echipat cu motor electric. Trebuie să fie un R8, dar diferit," le-a mai spus ea celor de la Top Gear.

Același lucru este valabil și pentru TT, în contextul în care clienții "s-au îndepărtat de modelele roadster."

via Top Gear

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru