Viitorul BMW M3 CS Touring ar putea debuta în 2025. Producție limitată

de Alexandru Monenciu
Vineri, 06.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, BMW ar putea lansa noul M3 CS Touring în 2025. La fel ca în cazul versiunii sedan, producția ar urma să fie limitată la cel mult 2.000 de exemplare.

După multe insistențe, BMW a lansat într-un final o variantă break pentru celebrul M3. Iar pariul a fost unul câștigător, pentru că M3 Touring este un adevărat hit și un rival de temut pentru Audi RS4 Avant.

Constructorul bavarez vrea să profite de acest moment și, potrivit informațiilor, pregătește o versiune M3 CS Touring. Aceasta ar urma să debuteze în 2025.

La fel ca în cazul lui M3 CS, viitorul M3 CS Touring ar urma să primească o serie de componente noi, va cântări mai puțin decât versiunea standard, va fi echipat cu o suspensie revizuită, iar motorul de 3.0 litri twin-turbo va dezvolta în jur de 550 de cai putere.

Desigur, tracțiunea integrală și transmisia automată cu 8 rapoarte vor fi păstrate pentru performanțe de top.

Actualul BMW M3 CS atinge 100 de km/h în 3.2 secunde, o valoare pe care bavarezii speră să o păstreze și în cazul variantei break.

Nu în ultimul rând, judecând după succesul înregistrat de M3 Touring, versiunea M3 CS Touring ar urma să fie produsă într-un număr limitat de exemplare.

Cel mult 2.000 de unități la nivel global, dacă dăm crezare zvonurilor.

via BMW Blog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru