Viitorul BMW X3 M ar putea fi pur electric

de Alexandru Monenciu
Luni, 19.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații apărute recent pe internet, viitoarea generație BMW X3M ar putea fi disponibilă exclusiv într-o versiune pur electrică. Constructorul german nu a comentat acest zvon.

În 2025, constructorul din Munchen va lansa noua platformă cunoscută sub denumirea de Neue Klasse. Viitoarea generație a SUV-ului cu zero emisii iX3 va fi printre primele modele care vor fi dezvoltate pe baza acesteia.

La fel ca în prezent, noul iX3 va fi comercializat concomitent cu versiunea obișnuită X3, adică echipată cu motorizări termice.

Potrivit celor mai recente informații, nemții de la BMW vor opera câteva modificări în gamă. Mai exact, viitorul X3M ar putea fi disponibil exclusiv într-o versiune cu zero emisii.

În acest moment vorbim doar despre un zvon, având în vedere că sursa nu a dezvăluit mai multe detalii, iar reprezentanții BMW nu au comentat pe marginea acestui subiect.

Așa cum bine știi, actualul BMW X3 M ascunde sub capotă motorul de 3.0 litri, cu șase cilindri în linie, a lui M3/M4. În versiunea Competition, unitatea dezvoltă 510 cai putere, sau 480 CP dacă ne referim la versiunea standard.

via BMW Blog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru