Viitorul Mercedes-Benz Clasa E: imagini noi

de Alexandru Monenciu
Luni, 24.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o serie de imagini cu viitoarea generație Clasa E. Debutul este programat pentru data de 25 aprilie 2023.

Mercedes-Benz Clasa E este pregătit pentru o nouă generație. Sedanul german a fost surprins deja în teste, iar debutul este programat pentru data de 25 aprilie 2023.

Până atunci, însă, constructorul din Stuttgart publică o serie de imagini teaser cu noul Clasa E.

În acestea se poate observa designul jantelor AMG, prizele de aer din spoilerul față (decorate cu emblema Mercedes-Benz), dar și designul farurilor.

Germanii nu au oferit alte detalii, dar prototipurile surprinse în teste au dezvăluit un profil ușor revizuit, dar și mânerele portierelor care se retrag în caroserie. Un artificiu de design preluat de la Clasa S.

Pentru interior, Mercedes-Benz a pregătit așa numitul MBUX Superscreen, cu 3 display-uri integrate în bord. Așadar, majoritatea butoanelor fizice au dispărut, iar pasagerii vor avea la dispoziție și o cameră pentru selfie-uri.

Așa cum spuneam, noua generație Mercedes-Benz Clasa E va debuta în 25 aprilie. Lansarea pe piață va avea loc spre finalul acestui an.

via Mercedes-Benz

Comentarii (3)

  • Ca fan si admirator devotat al Mercedes-Benz, sunt dezamagit de drumul luat de catre constructorul din Stuttgart. Nu neg evolutia necesara pentru a fi cat mai conectati si mai integrati, dar unele trenduri sunt cat se poate de absurde. Adica camera pt selfie??? FML! Disparitia butoanelor fizice mi se pare una dintre cele mai gresite trenduri. Butoanele fizice ajuta foarte mult soferul sa opereze diferite comenzi fara a-si lua ochii de la drum si fara a trebui sa-si abata atentia de la trafic. Cu toate tehnologiile lui peste, accesarea meniurilor (extrem de complicate si intortocheate) ale noilor sisteme software nu se poate face fara a nu-ti distrage atentia de la drum si trafic. O prostie mare, care se bate cap in cap cu toata filozofia MB de siguranta maxima. Poti construi tot felul de ranforsari si airbaguri si sisteme de siguranta active si pasive, ca daca faci accident fiindca ai vrut sa opresti aerul conditionat sau ai vrut sa schimbi postul de radio ceva da mare virgula.
    20 0
  • sper sa nu semene cu C si S, ca generatia actuala
    2 1
  • Ecrane, led-uri si cam gata cu tot ce înseamnă emoție, individualism, rafinament.
    Așteptam face lift-ul când sper ca vor ajunge la un compromis între tehnologie si funcționalitatea necesară șofatului si nu a unei camere multi media pentru adolescenți.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru