Viitorul Mini John Cooper Works GP, spionat pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi produs în 3.000 de unități și va avea un motor de peste 300 CP

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini John Cooper Works GP a fost surprins în timpul testelor desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Cel mai puternic Mini de serie din istoria constructorului britanic va fi lansat în 2020 și promite să ofere peste 300 CP.

În cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2017, Mini a prezentat conceptul John Cooper Works GP. Fanii producătorului britanic au sperat ca oficialii MINI să anunțe și o variantă de serie derivată din prototipul expus în Germania.

Iar visele fanilor Mini vor deveni realitate. Oficialii constructorului britanic au anunțat că în 2020 vom face cunoștință cu un nou John Cooper Works GP.

Acum, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul sesiunii desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring.

Viitorul Mini John Cooper Works GP va fi echipat cu un motor cu patru cilindri capabil să dezvolte peste 300 de cai putere. În aceste condiții, Hot Hatch-ul pregătit de britanici va deveni cel mai puternic Mini de serie de până acum.

Primul Mini John Cooper Works GP a fost lansat în 2006 și a fost produs în doar 2.000 de unități, iar a doua versiune a debutat în 2012 și a fost asamblată tot în 2.000 de exemplare. Așa cum era de așteptat, viitorul Mini John Cooper Works GP va fi produs tot într-un număr limitat de unități (3.000 de exemplare).

Comentarii (1)

  • someone
    sa fie masina asta un pretendent la titlul de ce mai rapida masina FWD de pe ring?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru