Volkswagen a dezvăluit ediția specială Tiguan Urban Sport: până la 200 CP și interior special

de Alexandru Monenciu
Luni, 05.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen anunță ediția specială Urban Sport pentru modelul Tiguan. Pachetul de dotări standard include, printre altele, o suspensie sport și jante cu diametrul de 18 inch.

Volkswagen Tiguan poate fi comandat de-acum și într-o versiune specială, denumită Urban Sport. Aceasta propune atât îmbunătățiri exterioare, cât și câteva elemente special pentru interior.

Pe lângă emblemele care te anunță că ai de-a face cu un Tiguan special, noul Tiguan Urban Sport vine echipat cu faruri LED, spoiler frontal vopsit în negru, jante Sebring negre, cu diametrul de 18 inch, spoiler spate R în nuanța caroseriei cu elemente cromate, carcase negre pentru oglinzile laterale și, nu în ultimul rând, lumini de întâmpinare care proiectează pe asfalt denumirea ediției speciale.

La interior, pasagerii vor regăsi pedale sport, tapițerie neagră cu elemente gri, cusături roșii, inserții argintii și praguri inscripționate Urban Sport. Lista mai include geamuri spate cu tentă fumurie și sistemul Air Care Climatronic pe trei zone.

Clienții pot opta și pentru pachetul Urban Sport Plus. Acesta costă 1.995 de euro și aduce în plus faruri Matrix cu LED, sistem audio Harman Kardon cu nouă incinte și Head-up Display.

Noul Volkswagen Tiguan Urban Sport este disponibil cu motorizări diesel și pe benzină, cu puteri cuprinse între 122 și 200 de cai putere.

Suspensia sport este standard

Versiunea echipată cu motorul de 1.5 litri TSI (130 CP) pornește de la 33.125 de euro, iar pentru un Tiguan Urban Sport 2.0 TDI, cu 122 de cai putere, trebuie să plătești cel puțin 35.475 de euro în Germania.

via Volkswagen

Comentarii (9)

  • La 35.000 poți lua un Tucson de 1.6 Hybrid 230 cp, 4WD 6AT, Premium sau, cu 21.000, 1.6 - 150 cp 6MT, Comfort+. Îți mai raman și vreo 14.000 pentru un Sandero sau vreo 7 concedii pana iese din garanție...
    23 9
  • Dar altfel te vede si vorbeste lumea in masina germana!
    8 11
  • Tiguan
    Urban
    Sport
    Nu au nimic in comun cuvintele astea 3.
    24 4
  • Anonim
    31400 Seat Tarraco diesel 150 cp dotari peste cu mult masina mai incapatoare si care are o forma mai placuta . Fabricat tot la Wolsburg pe aceias linie de productie . Dar adevarat nu ai sigla la care se uda romanul cand o vede
    13 7
  • tiguareg sporc
    Aș lua unu dacă aș ști în cât prinde 30 km/h, viteza permisă în mai toate orașele smart ue fără scutere diesel că-s varză de briuxel.
    16 4
  • Vulpescu
    Si ce le mai faceti voi calculele altora. Ba Tucson, ba Tarraco, consultantii gratuiti pe care nu i-a intrebat nimeni nimic =))
    4 7
  • Faceliftul asta 2020 il urateste, il face mai firav mai fragil, in partea frontala. In rest nu schimba nimic...
    4 1
  • @Anonim
    Iti dai seama ce popor sarac am ajuns, sa ne udam pana si la "Masina Populara" a altui popor. Sper totusi ca nu am ajuns chiar acolo si VW a ramas totusi ceea ce ii spune si numele, adica un brand plictisitor, pentru o masa amorfa de clienti care nu vor nimic special de la o masina.

    Anyway, ceva mai anost, mai banal si mai putin observabil pe strada decat cutia asta cred ca sunt dubitele companiilor de telefonie, alea care agata cabluri pe stalpi... singura diferenta este ca alea mai au si o scara pe plafon.
    5 4
  • Cu motorizari pana la 200CP, dar poti sa-ti iei sport si cu motorizare de 122CP.
    Totul sport pe ea, jante, spoilere ... mai putin motorul.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru