Volkswagen anunță detalii despre viitorul său sedan electric: preț de pornire de 35.000 de euro

de Paul Cosma
Miercuri, 27.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen susține că viitorul său sedan electric va avea o lungime de puțin peste 4 metri și un preț de pornire de circa 35.000 de euro.

În urmă cu circa o săptămână, Ralf Brandstätter, șeful mărcii Volkswagen, a anunțat că producătorul german lucrează în prezent la un proiect ambițios, care va livra un model revoluționar în materie de autonomie, viteză de încărcare și inovații digitale. 

“Project Trinity” este numele de cod al proiectului, iar șeful VW a oferit mai multe detalii într-un interviu acordat publicației germane Welt. 

Ralf Brandstätter a declarat că viitorul model va fi un sedan compact electric, cu o lungime de puțin peste 4 metri, deci într-un segment situat sub Passat. 

El mai spune că va fi o mașină pe care clienții Volkswagen o vor putea aborda, prețul de pornire urmând să fie de aproximativ 35.000 de euro. 

Platforma pe care va fi construit viitorul model VW va permite rularea autonomă de nivel 3 și actualizări wireless pentru software. 

Via Welt

Comentarii (3)

  • Johnny
    Sedan compact, deci rival sub acoperire pt Tesla model 3, ceva mai ieftin si ceva mai mic, perfect pt Europa.
    7 2
  • E bine folosit, nu te mai agita. Daca o suma este abordabila, inseamna ca poata fi luata in considerare. Cuvantul in sine nu poate fi folosit doar in sensul de a intra in vorba cu cineva.
    Si chiar daca era gresit.... nu era un capat de tara ca sa fi nevoit sa treci la al doilea comentariu.
    1 0
  • PS
    Sper sa nu cauti capatul tarii acum....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru