Volkswagen Atlas este mic copil: conceptul Subaru Viziv-7 prefaţează lansarea celui mai mare model din istoria Subaru

de Daniel Popescu
Vineri, 18.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru Viziv-7 este conceptul unui SUV cu 7 locuri cu aproape 20 de centimetri mai lung decât Volkswagen Atlas şi va deveni în 2018 cel mai mare model din istoria constructorului japonez.

Salonul Auto de la Los Angeles a reprezentat o ocazie potrivită pentru a afla planurile de viitor ale celor de la Subaru. Constructorul japonez deţinut de compania Fuji Heavy Industries a prezentat presei conceptul SUV-ului Viziv-7.

Numele nu a fost ales la întâmplare, întrucât acesta provine de la Vision for Innovation, adică Viziune pentru inovaţie, şi beneficiază de 7 locuri.

Subaru nu a oferit niciun fel de informaţii despre motorizări sau performanţele tehnice, însă a pus accentul pe dimensiunile conceptului şi a anunţat deja că acesta va primi o versiune de serie în prima parte a anului 2018.  "Ştim că clienţii din acest segment vor un vehicul de mari dimensiuni, iar următorul Subaru cu trei rânduri va fi cel mai mare vehicul Subaru din istorie", spune Takeshi Tachimori, vicepreşedintele executiv al Subaru.

Conceptul are o lungime de 5.2 metri, astfel că este mai mare chiar şi decât Volkswagen Atlas, cel mai mare SUV al constructorului german, care ajunge la 5.03 metri.

În plus, conceptul Subaru este cu 1 mm mai mare decât versiunea cu ampatament mărit a lui Range Rover.

Via Subaru

Comentarii (7)

  • Masina arata foarte bine ,e un concept totusi.... problema va fi la motorizari ,mai ales daca vor vrea sa vanda si in Eropa si ma refer la diesel le trebuie un propulsor de vreo 3l cel putin sa care mastodontul nu stiu daca-l au ...plus ca la diesel nu au stat foarte bine...am vrut eu sa-mi iau un legacy si am tot cautat si am vazut multe anunturi foarte ieftine insa cu vibrochenul spart.... deci pe diesel boxer cam au probleme ma refer la cel de 2L(care e si pe forester) ...nu stiu sa aibe ceva mai mare....pe motorina,in fine le doresc mult succs!
    15 1
  • Mi-au placut intotdeauna Subaru...sunt mai exotici, insa pacat ca in Europa/Romania practica niste preturi foarte mari, la nivel premium. Plus ca reprezentantele, service-urile care serviseaza marca japoneza sunt putine. Nu vad de ce as alege un Subaru in detrimentul unei Honda sau unei Mazda...

    Conceptul e reusit, insa probabil ca il vor mai cuminti un pic.

    Oricum, ca si Atlas, nu o vom vedea prin Europa.
    8 2
  • altshift
    sa te fereasca dzeu sa ai probleme cu subaru in romanica.

    avem unul in familie ...
    10 0
  • Fans Chevrolet Volt 2
    Am Vazut Deja Pe Un Alt websites Auto Strain Ca modelul de Serie Va Renaste din Cenusa " Vechiul Subaru Tribeca b9 model 2009 la noua generatie a 2a si am citit Pe Un Alt Weebsites Auto Strain ca modelul de serie va fi lansat pe la inceput de "Ianuarie 2018 hmm nu stiu daca is adevarate informatiile 100% dar sper sa nu ma insel aici! :-) :3
    1 3
  • VW Atlas este pt Europa noul Tuareg. Subaru nu va aduce in Europa modelul de mai sus pt ca va avea motoare mari.
    1 0
  • arogantul
    ce poate sa fie mai sexi decat o femeie de 1,6 m care foloseste un astfel de mastodont care consuma un sfert de litru la fiecare kilometru in oras, ca sa isi depuna odraslele la scoala dimineata , apoi sa cumpere doua rosii si o varza de la magazinu' bio din centru , apoi se duce la coafor si inapoi acasa.
    13 0
  • calmati va prieteni, asta e un concept doar pt SUA. nu conteaza ce motoare va avea, cat va consuma sau ca la noi reprezentantele subaru sunt putine.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru