Volkswagen Eos nu va mai primi o nouă generaţie

de Bogdan Mirică
Miercuri, 14.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un oficial Volkswagen a anunţat că producătorul german nu va mai da naştere unei noi generaţii a decapotabilei Eos. De asemenea, se ia în considerare şi renunţarea la alte modele.

Unul dintre cele mai longevive modele din gama Volkswagen, scos de pe piaţa americană în cursul anului trecut, decapotabila Eos nu a reuşit să convingă publicul.

Lansat pe piaţă tocmai în 2006, deci în urmă cu aproape nouă ani, Eos a avut o evoluţie descendentă, nereuşind să îşi revină nici măcar după stabilizarea pieţei auto. Chiar dacă primii ani de carieră au adus rezutlate îmbucurătoare, criza economică a dus la prăbuşirea segmentului. Impactul a fost resimţit nu doar de Eos, ci şi de ceilalţi constructori auto care vindeau decapotabile.

Prezent în cadrul Salonului Auto de la Detroit, Heinz Jakob Neusser, directorul tehnic Volkswagen, a negat posibilitatea de a vedea un înlocuitor pentru Eos, în condiţiile în care Volkswagen poate miza oricând pe o soluţie mai puţin costisitoare cum este Golf Cabrio.

Neusser a dezminţit orice zvon privind lansarea unui nou Eos. Ba mai mult, a anunţat că se ia în discuţie eliminarea şi altor modele din gamă, Volkswagen fiind criticat de multe ori pentru oferta de produse extrem de stufoasă.

Comentarii (4)

  • pentru un ochi neintrenat parca e Golf...sau Polo?
    4 2
  • Suleyman Cunoscatoru
    Primul model chiar era frumos, al 2-lea deja e nasol.
    3 5
  • bye, bye vw
    5 7
  • normal, ludicul ne se prea impaca cu casa vw
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru