Volkswagen Eos

Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Modele noi

Volkswagen Eos nu va mai primi o nouă generaţie

Un oficial Volkswagen a anunţat că producătorul german nu va mai da naştere unei noi generaţii a decapotabilei Eos. De asemenea, se ia în considerare şi renunţarea la alte modele.
Miercuri, 13 August 2014 | Industrie

Volkswagen renunţă la Eos, dar plănuieşte o nouă generaţie Phaeton

Limuzina premium Phaeton va fi păstrată de Volkswagen în gamă şi după actuala generaţie, producţia acesteia fiind considerată eficientă economic de constructorul german. cabrioletul cu hard top Eos va fi însă executat din cauza vânzărilor slabe.
Miercuri, 26 Martie 2014 | General

Volkswagen Eos ar putea fi retras de pe piaţă la finalul lui 2014

Volkswagen Eos a traversat un 2013 de coşmar, cu vânzări dezamăgitoare, depăşite cu mult de cele ale lui Beetle. Evoluţia dezamăgitoare ar putea aduce oprirea producţiei la finele acestui an.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Industrie

Volkswagen renunţă la Eos, dar va dezvolta un cabriolet de dimensiunea lui Passat

Reprezentantul hardtop al celor de la Volkswagen în segmentul compactelor cabrio va părăsi scena. Golf Cabriolet şi un nou model decapotabil, mai mare şi cu patru locuri, vor reprezenta oferta VW pentru cei care preferă aces tip de maşini.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Mediu

STUDIU: Mitsubishi ASX are cel mai toxic interior, Honda Civic cel mai "prietenos"

Un studiu desfăşurat anual în SUA a scos la iveală cele mai toxice interioare auto ale perioadei 2011-2012. Pe primul loc se află Mitsubishi Outlander Sport, omologul american al lui ASX, în vreme ce la polul opus se situează Honda Civic.
Joi, 10 Noiembrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Eos primeşte două noi pachete de accesorii

Volkswagen lansează în Europa două noi pachete de accesorii pentru decapotabila Eos: Sport & Style şi Black Style Premium, de 2250, respectiv 1195 de euro.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: VW Golf Cabrio, în premieră mondială la Geneva

Volkswagen aduce la Geneva noul Golf VI Cabrio. Această denumire se întoarce în gama constructorului German după o absenţă de 12 ani. Ultimul Golf Cabrio era realizat pe platforma lui Golf III şi prezenta elemente de la Golf IV.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen Eos facelift se lansează astăzi la Los Angeles

Volkswagen va expune la Salonul Auto de la Los Angeles versiunea revizuită a modelului Eos. Faceliftul aduce o serie de modificări estetice timide, un interior îmbunătăţit şi motoare mai performante.
Joi, 12 August 2010 | Modele noi

Volkswagen Eos facelift împrumută "faţa" lui Golf anul viitor

Volkswagen va lansa anul viitor un facelift şi pentru decapotabila Eos, modelul german urmând să preia şi el "faţa" popularului Golf.
Duminica, 06 Iunie 2010 | Premii auto

Mazda MX-5, cea mai bună maşină sport din Marea Britanie

Conform unui studiu realizat de JD Power, Mazda MX-5 este cea mai bună maşină sport din Marea Britanie. Roadsterul japonez a reuşit să totalizeze 82.3 procente din voturile participanţilor.
Vineri, 07 Mai 2010 | Modele noi

Volkswagen Eos primeste versiunea speciala Exclusive

Volkswagen a lansat o versiunea speciala a modelului decapotabil Eos. Botezata Exclusive, versiunea vine cu o serie de modificari estetice pentru interior si exterior.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Modele noi

Volkswagen Eos Bluemotion, primul benzinar ecologic al familiei

Volkswagen a largit gama BlueMotion cu o versiune pe benzina a modelului Eos. Unitatea de 1.4 litri si 120 de cai putere ofera un consum combinat de numai 5.1 litri/100 km.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Volkswagen Eos si Scirocco vor primi motorul lui Golf GTI

Motorul 2.0 TSI al lui VW Golf GTI va fi preluat si de modelele Eos si Scirocco in versiunea de 210 CP. Aceasta unitate va inlocui propulsorul TSI de 2.0 litri si 200 CP care echipeaza cele doua modele.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Golf, Scirocco, Golf GTI, TSI, Volkswagen Golf GTI, Volkswagen Scirocco, Eos, VW Golf GTI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru