Volkswagen Eos primeste versiunea speciala Exclusive

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.05.2010
Volkswagen a lansat o versiunea speciala a modelului decapotabil Eos. Botezata Exclusive, versiunea vine cu o serie de modificari estetice pentru interior si exterior.

Esential

15 mm a decis VW sa coboare suspensia modelului decapotabil Eos.

Volkswagen incearca sa improspateze imaginea decapotabilei Eos cu o noua versiune botezata Exclusive, care inglobeaza mai multe modificari de ordin estetic.

Partea frontala capata un aspect premium multumita grilei cromate a radiatorului iar profilul devine mai robust cu ajutorul jantelor de 18 inch cu finisaj argintiu sau antracit. In plus, aspectul general devine mai sportiv cu ajutorul unor modificari operate la nivelul suspensiei, garda la sol fiind coborata cu 15 mm.

Pentru interior, clientii mai pretentiosi vor fi rasfatati cu piele de calitate in doua culori, disponibile in diferite combinatii. Tapiteria este completata de insertii din plastic lacuit in culoarea neagra. Versiunea Exclusive va fi disponibila impreuna cu toate variantele de motorizare, chiar si cu unitatea pe benzina 1.4 TSI.

via | zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru