Volkswagen mai pregătește un SUV: T-Cross Coupe ar urma să fie lansat spre finalul anului viitor

de Cornel Șocariciu
Marti, 06.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen T-Cross, cel mai mic SUV din actuala gamă a constructorului german, ar urma să primească și o versiune "coupe", menționează surse apropiate companiei. Modelul ar urma să fie prezentat până la finalul anului 2020.

Segmentul SUV înregistrează cele mai bune creșteri la nivelul pieței, iar constructorii sunt gata să ofere și mai multe opțiuni. Volkswagen este unul dintre constructorii care a ales să vină cu o ofertă generoasă în segmentul SUV, iar planurile nemților continuă.

În urmă cu doar câteva săptămâni, surse apropiate companiei anunțau că până în 2022 vom face cunoștință cu un SUV urban sportiv care va fi bazat pe Polo și T-Cross.

De asemenea, și viitoarea gamă de vehicule electrice a nemților va include astfel de modele. În primă fază vom face cunoștință cu versiunea de serie a lui I.D. Crozz, urmând ca în viitorul apropiat să vedem și o variantă de producție pentru SUV-ul I.D. Roomzz. De asemenea, spre finalul anului curent Volkswagen va lansa T-Roc Cabrio.

Acum, voci apropiate companiei germane menționează și dezvoltarea lui T-Cross Coupe. Noul SUV ar urma să fie prezentat până la finalul anului 2020 și va miza, bineînțeles, pe liniile generale ale lui T-Cross, însă va primi acele tușe specifice SUV-urilor coupe.

Noul T-Cross Coupe va avea la bază arhitectura MQB A0 și va prelua gama de motorizări disponibilă pe T-Cross.

Sursele nu menționează apariția unor versiuni electrificate.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru