Volkswagen ne pregătește un design complet nou și un concept electric

de Alexandru Monenciu
Luni, 13.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cadrul unui eveniment programat pentru data de 15 martie, Volkswagen va prezenta un concept electric și un nou limbaj de design. Conceptul respectiv anunță, cel mai probabil, viitorul ID.2.

Constructorul din Wolfsburg pregătește o serie de noutăți pentru fanii săi.

În cadrul unui eveniment programat pentru data de 15 martie, găzduit de CEO-ul Thomas Schafer și Andreas Mindt, șeful de design al germanilor, Volkswagen va prezenta un nou limbaj de design, dar și un concept electric.

Acesta din urmă anunță un nou model care va intra în portofoliul producătorului german. Cel mai probabil este vorba despre ID.2, un model cu zero emisii care va fi poziționat în gamă sub ID.3.

Va fi o mașină cu zero emisii accesibilă (zvonurile susțin că va porni de la 25.000 de euro), prima construită pe arhitectura MEB+.

Este posibil să aibă roți motrice față, dar este luată în considerare și o versiune cu tracțiune integrală și 2 motoare electrice. Autonomia ar urma să ajungă până la 700 de kilometri.

via Motor1

Comentarii (6)

  • prea frumos pentru a putea fi adevarat.. un ev low cost cu autonomie de pana la 700 de km?!
    6 1
  • Banditos
    trecand prin istoria recenta "clean diesel" scrisa de onor VW io zic sa nu ne umectam prea devreme

    hai sa vedem cu ce vin pe piata

    era sa uit...cel mai mult ma roade curiozitatea in legatura cu noul limbaj de design
    7 4
  • ADNMercedes
    Iar mincinoșii acestia,au dus ingineria germana in derâdere și din foamea lor scârboasă după profit jegos vor sa para lacrima Cristi.
    2 0
  • nu ne umectam, ca doar nu suntem la primul contact cu vrajeala producatorilor auto, dar e mai mult ca sigur ca 25k va fi o varianta absolut cheala, pe care va trebui sa pui una-alta si cand vei fi multumit de dotari va veni surpriza: 35-40k euro
    5 0
  • Banditos
    :)

    25.000 si prima optiune e...rotile
    1 1
  • Flavius
    Pretul e dat de raportul cerere-oferta. Singura lui legatura cu costul de productie este aceea ca daca pretul e mai mic decat costul , dai faliment. In rest , cerul este limita! Prin urmare , logic , wv id2 va putea avea un pret de 25000 euro DOAR in urmatoarele doua situatii : 1- e o masinuta comparabila DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE cu Springul , un fel de Spring nemtesc sau 2- E mai buna decat Springul dar productia care trebuie vanduta e de ordinul sutelor de mii de exemplare/an si trebuie gasiti clienti (oare?,mira-m-as).
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru