Concept electric Volkswagen

Luni, 13 Martie 2023 | Industrie

Volkswagen ne pregătește un design complet nou și un concept electric

În cadrul unui eveniment programat pentru data de 15 martie, Volkswagen va prezenta un concept electric și un nou limbaj de design. Conceptul respectiv anunță, cel mai probabil, viitorul ID.2.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Concepte

Primele schițe oficiale cu viitorul concept ID Roomzz: SUV-ul electric va fi expus în premieră la Shanghai

Volkswagen a publicat primele schițe cu viitorul ID Roomzz, concept electric care anticipează un viitor SUV de serie. Varianta de producție va fi lansată în China în 2021, în timp ce publicul din Europa va avea de așteptat până în 2024.
Miercuri, 05 Aprilie 2017 | Concepte

Volkswagen pregătește un nou concept: un sedan electric va completa gama ID

Volkswagen va prezenta în acest an un nou concept electric sub forma unui sedan "surprinzător" care se va alătura altor trei concepte electrice, printre care și un SUV care nu a fost încă dezvăluit.
Miercuri, 28 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Volkswagen I.D. Concept: între 400 și 600 de kilometri autonomie electrică, versiune de serie programată în 2020

Unul dintre cele mai așteptate concepte ale Salonului Auto de la Paris a fost prezentat miercuri, în preziua evenimentului din capitala Franței. Volkswagen I.D. Concept prevestește viitorul electric al mărcii germane.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Imagine completă: Volkswagen publică schiţe cu designul exterior al conceptului electric "la fel de revoluţionar ca Beetle"

Volkswagen a publicat o serie de schiţe care evidenţiază aproape toate detaliile designului exterior al conceptului electric pe care îl va prezenta la Paris.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, masini electrice Volkswagen, concept electric Volkswagen, Volkswagen I.D. Concept, Concept ID, ID Concept, concep electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru