Volvo continuă campania de teasing pentru XC40: cel mai mic SUV al suedezilor promite o gamă bogată de sisteme de siguranță

de Cornel Șocariciu
Vineri, 01.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În câteva săptămâni vom face cunoștință cu Volvo XC40. Pentru a ține publicul treaz, oficialii constructorului suedez au anunțat sistemele de siguranță pregătite pentru XC40.

Volvo este unul dintre acei constructori care a investit enorm în tehnologiile de siguranță. Viitorul XC40, cel mai mic SUV al producătorului suedez, o să integreze o serie de sisteme de siguranță de ultimă generație.

Volvo XC40 va fi prezentat în premieră în următoarele săptămâni și va fi primul model dezvoltat pe platforma CMA (Compact Modular Architecture), care, deși este mai mică decât arhitectura SPA, cea utilizată pe XC90, S90 și V90, va avea o serie de componente comune.

Oficialii suedezi ne-au oferit informații despre interiorul lui XC40, iar acum, Volvo plusează cu câteva date care fac referire la sistemele de siguranță preluate de pe XC60 și XC90 și integrate pe viitorul SUV.

Noul XC40 va integra sistemul semi-autonom Pilot Assist, cea mai recentă generație a tehnologiei City Safety, pachetul Cross Traffic Alert cu frânare automată și sistemul Run-off Road Protection and Mitigation.

"Viața modernă a orașului prezintă provocări complexe pentru șoferi, pietoni, bicicliști sau alți utilizatori ai drumurilor.

În timp ce sistemele noastre de siguranță și asistență identifică și atenuează potențialele evenimente nefericite, tu, în calitate de șofer, te vei putea relaxa și, prin urmare, te vei putea bucura de condusul în oraș", a declarat Malin Ekholm, vicepreședintele centrului de sigurață Volvo.

Totodată, constructorul suedez confirmă faptul că noul Volvo XC40 va miza și pe o parte dintre elementele de interior pe care le știm deja de pe XC60 și XC90.

Comentarii (1)

  • Arogantul
    greieri
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru