Wi-fi în RATB: internetul gratuit este disponibil, deocamdată, într-un singur autobuz din București

de Petre Barac
Miercuri, 13.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Regia Autonomă de Transport București a început să doteze autobuzele cu internet wi-fi gratuit, sistemul fiind instalat deocamdată într-un singur autobuz.

Primăria Capitalei a început un proiect pilot pentru dotarea autobuzelor cu internet gratuit, plan pus în aplicare de către RATB.

Deocamdată, internetul wi-fi gratuit este disponibil într-un singur autobuz, respectiv pe linia 783, care face legătura între Piața Unirii și Aeroportul Otopeni.

Potrivit profit.ro, RATB anunțase în luna mai că va lansa o licitație de 1.34 milioane de euro pentru instalarea de internet wi-fi gratuit într-un număr maxim de 1.580 de mijloace de transport în comun. Însă, procedura de atribuire nu a fost inițiată până în prezent.

La începutul lui 2017, primarul general Gabriela Firea promisese că va instala wi-fi gratuit pentru călători în toate mijloacele de transport în comun.

Via Profit.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru