Xiaomi Ninebot GoKart Pro primește o ediție specială în colaborare cu Lamborghini: kartul electric imită sunetul motoarelor dezvoltate de italieni

de Daniel Popescu
Luni, 17.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Xiaomi a lansat o ediție specială Lamborghini pentru kartul său electric Ninebot GoKart Pro, care imită sunetul motoarelor dezvoltate de producătorul italian.

Producătorul de dispozitive electronice Xiaomi are în gama de produse și un kart electric comercializat sub numele Ninebot GoKart Pro.

Producătorul chinez a anunțat acum lansarea unei ediții speciale a kartului în colaborare cu Lamborghini, care împrumută nuanța tradițională de galben a mărcii italiene.

Pe lângă culoare, ediția specială primește și faruri LED Ice Lake Blue și un sistem audio care imită sunetul motoarelor Lamborghini, în timp ce pneurile sunt special adaptate pentru a permite performanțe mai bune la efectuarea drifturilor. Deloc surprinzător, nu lipsesc nici logo-urile și inscripțiile Lamborghini.

Parteneriatul cu Lamborghini nu a adus însă nicio schimbare în privința performanțelor tehnice.

La fel ca versiunea standard, Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition atinge o viteză maximă de 40 km/h și folosește o baterie cu capacitatea de 432 Wh care permite parcurgerea a circa 62 de tururi pe un circuit cu lungimea de 400 de metri.

Pentru moment, kartul electric este comercializat doar în China pentru echivalentul a puțin peste 1.200 de euro.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • M-am dat cu el și e distractiv trucajul ăsta de go-kart, deși nu prinde mai mult de 35 km/h... și nici vorbă de alea 62 tururi de circuit (25 km autonomie)

    Pentru așa ceva îmi pare însă valabilă electrificarea -- deocamdată, subliniez.
    P.S. La noi costă 5.800 lei drăcovenia anunțată cu Vmax 24 km/h și 22 km autonomie (adică Segway-ul self-balancing la care cuplezi kitul go-kart) -- prea scump, evident (la alții e cu 25% mai ieftin), dar versiunea *lamborghinizată* va mai plusa cu destul.

    Ăsta e însă mirajul brănduirii snoabe - dar poate și vopseaua galbenă costă, nu glumă. :-)
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru