Zlatan Ibrahimovic, personajul principal al unui serial de promovare al noului Volvo V90

de Daniel Popescu
Marti, 31.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Zlatan Ibrahimovic este personajul principal într-o campanie de promovare a noului Volvo V90, în care suedezul dezvăluie modul în care a crescut pe parcursul copilăriei în drumul spre cariera de fotbalist.

După un anunţ mai degrabă sec la sfârşitul săptămânii trecute şi un teaser în prima parte a zilei de luni, Volvo a demarat în sfârşit campania de promovare a noului V90 care îl are în centrul atenţiei pe Zlatan Ibrahimovic.

Primul episod îl înfăţişează pe celebrul fotbalist suedez reflectând la modul în care a crescut pe parcursul copilăriei înainte de a se transforma în vedeta care este astăzi. Ibrahimovic afirmă că ascensiunea nonconformistă pe care a avut-o se potriveşte ca o mănuşă cu viziunea celor de la Volvo.

"Sunt bucuros să lucrez din nou cu Volvo. Am văzut noile maşini, le-am testat şi cred că sunt fantastice. La fel ca şi mine, Volvo a mers pe propriul drum şi a îndrăznit să gândească diferit. Precedentă campanie a fost bună, dar de data aceasta este Made by Zlatan", afirmă el.

Urmareste Automarket
Ibrahimovic se referă la o campanie din 2014 în care a cântat imnul Suediei şi a vânat prin pădurile ţării sale natale.
La rândul său, Anders Gustafsson, vicepreşedinte Volvo pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, afirmă că asemănările companiei cu caracterul lui Ibrahimovic fac ca această campanie să fie una logică.

"Campania este o sărbătoare a minţii independente, a puterii care există în abilitatea de a gândi diferit. Sunt multe asdemanari între călătoriile lui Zlatan şi ale lui Volvo. Nu am ajuns unde suntem acum făcând acelaşi lucru ca toţi ceilalţi", a precizat el.

Campania a început cu numai câteva zile înainte de startul Campionatului European de fotbal care se va desfăşura în Franţa. După ce a părăsit clubul PSG la finalul sezonului, Manchester United este considerată favorită să obţină semnătura lui Ibrahimovic.

Via Volvo

Comentarii (2)

  • aoleu mai vedem multe stiri cu Ibrahimovic care face reclama cu nu stiu ce model de Volvo

    este absolut irelevant, chiar si pt cineva care ar vrea sa isi cumpere volvo
    8 8
  • lolozaurus
    shut up and take my money
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru