Voteaza:
11 voturi | 3 comentarii

Chris Harris reia duelul dintre BMW M5 şi Nissan GTR

După ce autocar a propus un duel oarecum dezechilibrat, între noul BMW M5 şi Nissan GTR, celebrul jurnalist Chris Harris a reluat comparativul cu un unghi propriu de abordare.

Comentarii (3)

  • la 16.02.2012, 17:19
    M-a plictisit la maxim tipul asta. Nu am avut rabdare sa-l ascult mai mult de 2 minute. Daca a rezista careva mai mult de atat sa-mi spuna si mie ce vroia sa zica si care este legatura cu testul anterior realizat de Autocar. Thx
    -12
  • la 16.02.2012, 18:45
    Mie imi e tare simpatic :)
    Legatura nu exista sau nu stim noi care e. Pur si simplu a comparat aceleasi masini. De data asta insa cred ca omul a fost foarte subiectiv si a subliniat ca practic nu sunt competirori directi.
    +15
  • Catalin
    la 17.02.2012, 11:44
    Salut C-G-C, într-adevar a fost putin plictisitor dar mi s-a parut un test comparativ mai complet (ca sa zic asa) si mai bun in comparatie cu cel al tipului de la autocar care pur si simplu "demoleaza" M5-ul. In testul de la autocar, tipul spune chestii de genul ca: nisan-ul "is from another planet" si "comes from outer space".

    Mai jos este testul comparativ realizat de Autocar, cine ti se pare ca a facut testul mai bine? Parerea mea este ca Chris Harris a realizat testul mult mai corect.

    http://www.automarket.ro/tv/comparative/nissan-gt-r-demoleaz-bmw-m5-n-comparativul-autocar-2418.html
    +6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru