Voteaza:
11 voturi | 15 comentarii

Renault Megane RS Trophy se duelează cu Subaru BRZ pe circuit

Jurnaliştii publicaţiei britanice Evo au pus în scenă un comparativ neobişnuit. Noul Subaru BRZ încearcă să-i ţină piept mult mai puternicului Renault Megane RS Trophy pe circuit. La final, câştigător este...

Comentarii (15)

  • Amorezul
    la 08.05.2012, 13:57
    Renault propaganda
    -38
  • la 08.05.2012, 14:38
    Predictibil
    +6
  • la 08.05.2012, 14:45
    Previzibil intradevar. Megane RS este o bijuterie speciala la un pret imbatabil. Nu este nevoie sa faci prea mare sau prea falsa propaganda; pur si simplu este un model mai rapid.

    Pe de alta parte eu as alege varianta Subaru sau Toyota pentru ca arata mai special, mai periculos. Cand o cumpar nu pacalesc pe nimeni ca voi folosi locurile din spate sau ca e bun si portbagajul mai mare (cum e cazul la Megane). O cumpar doar ca sa ma distrez cu ea cat de mult.
    -22
  • Pamantul catre Luna
    la 08.05.2012, 15:27
    @Calingura

    Tocmai asta e ca concluzia testului la sfarsit te contrazice: Megane RS e mai distractiv de condus decat Subaru BRZ. Urmareste testul pana la final.
    +22
  • la 08.05.2012, 16:21
    pentru Pamantul catre Luna

    De ce au romanii talentul sa comenteze fara sa citeasca cu ambii ochi sau daca stiu ca nu pot descifra fraze mai lungi?

    Explic:
    - RS este un model mai bun, mai sportiv. Ok? De acord cu filmul si cu tine.
    - DAR arata mult mai putin exotic decat Subaru. Pentru mine la final ar conta mai mult sa am o masina care si arata mai sport decat doar sa fie sport. Nu de alta dar nu prea am nici timp nici loc sa o conduc cum merita asa ca mai mult accent as pune pe aspect decat pe performante.

    Acum explica-mi tu cum ma contrazice concluzia filmului?
    -11
  • John
    la 08.05.2012, 16:36
    @Calingura

    Nu conduci designul. Cam atat legat de partea cu distractia.

    Restul e chestiune subiectiva, de pespectiva: ti se pare mai exotica pentru ca una e japoneza si cealalta europeana. In opinia mea Megane RS e absolut superb. Subaru BRZ arata bine si el cu toate ca nu vine cu nicio curba, cu niciun rafinament estetic care sa ma unga la suflet. Oricum designul e facut de Toyota, nu de Subaru. In concluzie se poate considera ca fiecare arata bine pentru clasa din care fac parte.
    +11
  • la 08.05.2012, 17:25
    Ce v-a casunat pe mine de m-ati inrosit atat ?:)

    Evident ca nu conduc designul dar am explicat logica mea. Daca tot as da bani pe o masina care se vrea (si este) sport as prefera sa si arate sport (mx5, s2000, 911 etc).

    Altfel daca as lua azi o masina doar pe criterii de uzabilitate as alege o berlina spatioasa si confortabila. Intelegeti?

    Nu v-am contrazis cu nimic. Repet: trebuie citit mai bine si pus in locul celui care scrie.
    -9
  • gugu
    la 08.05.2012, 19:19
    Oare sunt singurul care a remarcat ca Subaru are cutie automata?
    0
  • Tony
    la 08.05.2012, 19:53
    gugu nu are cutie automata, n-ai remarcat acele mici padele de langa volan cu care se schimba vitezele. Este un fel de DSG iar pilotul a lucrat pe modul manual selectand el vitezele. Intr-adevar cutia asta merge si pe automat.
    +1
  • DST
    la 09.05.2012, 00:05
    @Calingura
    Tu te uiti cum arata Megane RS?!! Vine cu linie dinamica, spoiler fata si difuzor spate tip Formula 1, jante de 19", instrumente de bord RenaultSPORT, pedalier din aluminiu, centuri de siguranta galbene in ton cu culoarea traznita a exteriorului... ce vrei mai mult? Vine si cu scaune sport RECARO... scrie la Subaru BRZ cumva Recaro? Nu ! Daca nici Megane RS n-arata sport...

    Oricum cine vede in realitate Megane RS nu are cum sa nu fie cucerit...
    +19
  • semoa
    la 09.05.2012, 09:15
    Pentru 5 secunde in minus pe circuit, o pedala de apasat in plus, violentat schimbatorul si centurile alea galbene zic pas Renault-ului Megane.
    As zice pas si Subaru-ului doar pentru ca albastrul nu il prinde pe BRZ... Dar intre cele doua masini as alege intotdeauna Subaru pentru ca daca il lasi pe auto cel putin in oras este mai confortabil de condus.
    Cat despre performante, nimeni nu contesta Renault, dar cati vor conduce Megane in cupe si cati pe strada???
    -15
  • Calingura
    la 09.05.2012, 09:27
    :)) Devine interesant. Un caz de studiat pentru specialistii in ADHD

    Si mie imi place RS. Chiar nu s-a inteles? Are scaune, are diferential, are tot ce vrei. Dar e inalta ca un Megane obisnuit, ca o masina de oras. Are alura generala a unei masini obisnuite.

    Prefer o forma mai rara, mai speciala ca a modelelor enumerate mai sus.

    Nu cred ca imi bat capul sa mai raspund aici pentru ca repet a 4-a oare aceleasi lucruri si pe langa ca nu patrund uitati si ca sunt lucruri subiective.

    Si ca sa aveti elan imi dau singur o mana rosie. Amin!
    -2
  • Pamantul catre Luna
    la 09.05.2012, 09:34
    @Calingura
    Nu-i adevarat ! Cica "e inalta ca un Megane obisnuit" . E clar ca n-ai vazut masina in realitate. Scrii povesti.
    +1
  • Ivanoff
    la 09.05.2012, 12:45
    Nu Gugule, nu esti singur,dar restul sunt doar niste ignoranti care au crezut ca e o secventiala acolo...
    Cine chiar e interesat de un comparativ REAL sa arunce o privire peste valorile acceleratiilor si nu numai la varianta BRZ/GT 86 cu cutie manuala, care nu, sa traiasca in universul lor plin de miere si floricele...
    +2
  • Mihai
    la 09.05.2012, 13:20
    Cutia automata de la Subaru nu a fost facuta sa fie folosita pe circuit. Diferenta era mult mai mica daca luau modelul echipat cu o cutie manuala.

    Iar ce vorbeste nenea de la volan e penibil. E singurul care a criticat BRZ-ul. Mai cititi ce zic si altii gen autocar sau autoblog. Cu tot respectul pentru RS, care este o masina impecabila, dar nu au nici o legatura cele doua la capitolul tehnologie si stabilitate. Oamenii il compara cu Cayman R si spun ca e cea mai buna japoneza de la NSX incoace si amaratul ala din video zice ca masina nu se leaga. E penibil omul.
    -5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru