Voteaza:
4 voturi | 5 comentarii

Top Gear a organizat o cursă între Tesla Model 3, BMW M3, Mercedes-AMG C63 S și Alfa Giulia Quadrifoglio

Populara emisiune Top Gear a organizat o cursă inedită între Tesla Model 3, BMW M3, Mercedes-AMG C63 S și Alfa Giulia Quadrifoglio pentru a scoate în evidență cele mai bune caracteristici ale fiecărui model.

Comentarii (5)

  • la 30.10.2019, 02:38
    Hmmm C63 S AMG a fost singrurul care a mai prins Tesla de coada la capatul pistei. Totusi, in viata reala, de cate ori atingem +200 km/h?

    Este absolut ridicol cat de rapid poate fi Model 3, mai ales la precarea de pe loc.. Eu cred ca odata cu generatia masinilor electrice lansate cam in aceeasi perioada cu Tesla Roadster, declinul motoarelor clasice va fi tot mai accelerat. Vor mai dura cativa ani pana la eliminarea totala, dar odata cu bateriile tot mai performante, dieselurile si benzina se vor indrepta spre apus.

    Vor mai ramane doar cei care au o masina de suflet, cei pentru care un anumit model va mai insemna ceva, sau care poate fi perceput ca o investitie. Dar majoritatea covarsitoare vor fi pe alte tehnologii.
    +8
  • la 30.10.2019, 09:50
    Motoarele cu ardere interna au o evolutie de 150 ani (da...stiu ca masina electrica a aparut prima...dar cum a aparut asa a si murit).
    Masina electrica se dezvolta de...11 ani? Hai daca punem si toyota care nu-i tocmai electrica...22 ani?. Si cu toate astea...un storcator de fructe a reusit sa depaseasca 150 ani de evolutie. Sa-l vedem peste 10 ani :D
    Da...sunt fan motoare cu ardere interna...dar accept realitatea...incepe usor declinul lor...
    +11
  • mircea badea
    la 30.10.2019, 11:16
    "frigiderul" e mult mai frumos decat mizeriile alea!

    astept roadsterul, cu 2 usi te dai maxim!
    -11
  • Joe
    la 30.10.2019, 16:34
    eu cred ca bateriile pe moment si-au atins maximul, cred ca la nivelul motorarelor electrice o sa urmeze "revolutii"
    -1
  • @joe
    la 04.11.2019, 12:27
    da, tesla este la gen3 la baterii si au cumparat firma producatoare de baterii si capacitori fiindca nu mai are unde evolua, o sa evolueze mult bateriile, o sa creasca capacitatea, o sa scada greutatea si timpul de incarcare, fiabilitatea...revolutii la motor electric, tu ai idee de randamentul unui motor electric? cat il mai avansezi, pana produce in loc sa consume :))))
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru