Voteaza:
2 voturi | 10 comentarii

Ai încredere în vânzătorul viitoarei tale maşini second-hand?

Un spot olandez realizat de către Volkswagen îţi arată că nu trebuie să te încrezi în aparenţe atunci când vine vorba de viitoarea ta maşină second-hand.

Comentarii (10)

  • Sorin
    la 20.12.2010, 14:52
    Nou vs second-hand
    In ziua de azi, poti cumpara lucruri noi sau second hand.....dupa posibilitati coane Fanica.
    De preferat intotdeauna este un lucru nou. Ce e nou - pai e nou.
    Merge si ceva second, cu conditia sa fie produs de putin timp, sa aiba putina uzura si sa te pricepi la ce cumperi. Daca esti caine surd la vanatoare si-ti doresti chestii fanteziste la bani putini, fara sa te pricepi deloc.........stai dracu mai bine in banca ta si ia ceva ce-ti permiti cu adevarat.
    -
  • la 20.12.2010, 15:01
    cel putin ati vizionat reclama?
    Intreb pentru ca titlul si descrierea facuta acestui spot publicitar nu prea are legatura cu mesajul reclamei.

    "Niet elk oud vrouwtje is even betrouwbaar. Elke Golf gelukkig wel." se traduce: "Not every old lady is just as reliable. Fortunately, each Golf." ~= "Nu orice batrana este la fel de demna de incredere. Din fericire fiecare Golf este" (e o traducere facuta cu Google Translate, deci nu este foarte exacta, dar am tradus idea mesajului)
    +1
  • la 20.12.2010, 17:04
    reclama
    era normal sa zica de golful este demn de incredere, doar reclama e facuta de VW. Totusi ramane o idee mare si predominanta: Cumperi un lucru folosit si s-ar putea sa realizezi ca defapt ai aruncat banii pe apa sambetei sau mai rau chiar viata.

    Acum fara nici o aluzie la VW si ca sa fim in ton cu ideea olandezilor, cate din golfurile aduse din afara (ma refer la cele din '90 - '99), care circula pe mirificele noastre autostrazi, abia se mai tin pe roti ? Dai 1500 pe un golf din '95 mai dai 600 inmatricularea si apoi te apuci sa bagi bani in el ... ma intreb, in cazul unui impact ce sanse de supravietuire as avea intr-o astfel de masina ?
    -
  • la 20.12.2010, 19:14
    oare ce sanse ar avea intr'o dacie 1310? pentru ca majoritatea au renuntat la ele in favoarea golfurilor, astrelor si pisicutelor. Sa fie in fundul gol Golful ca tot e mai bun ca o dacie amarata...
    -
  • Esan
    la 20.12.2010, 23:35
    Parca va unge pe suflet reclama asta, asa e fani VAG?
    -
  • mowgli
    la 21.12.2010, 02:03
    @hadouken
    mai sunt oameni care gandesc logic?
    Craciun Fericit!!!
    -
  • RUSU
    la 21.12.2010, 02:17
    Nu-i Bai
    romanilor le plac SH-urile, ca pana la urma la marea lor majoritate, SARACII , un lucru dk au si ei in viata la prima mana :)), n-au nici casa ( vezi blocurile ceausiste ), n-au nici nevasta ( in ziua de azi ca sa o iei de nevasta virgina tre sa o iei dupa legea tiganeasca de la 5 ani :)) ), si nu mai au nici macar masina :))
    fac o munca de SH, isi cumpara lucrurile Sh si duc o viata de SH, shit happens all the time, but here it's a never ending story :))
    si baga-l acum pe VANK cu piesa < vreau o tara ca afara > !
    -
  • Cristi-Tg.Mures
    la 21.12.2010, 15:42
    @JustinV
    Tu cumpara-ti masina noua si pe noi astia mai saraci lasa-ne cu golful.Sint masini bune si piesele-s pt buzunarul omului de rind.
    Eu am unul din "95 si am dublu airbag ceea ce multi nu au.Daca-i sa mori ,mori si cu 10 airbaguri si nu uitati testele-s facute la 50 km/h,asa ca la viteze mai mari...D-zeu cu mila!
    -
  • la 21.12.2010, 18:57
    Cristi
    Sa te poarte sanatos inca 15 ani!

    un consatean ;)
    -
  • George
    la 22.12.2010, 11:18
    Prefer una noua...
    Unii prefera SH-urile, dar ce e nou - e nou. Am un Golf 6 de 5 luni, de toata frumusetea, o masina de vis. Si nici macar nu a costat f. mult. Oricum, unii dintre cei cu SH-urile sunt adevarate pericole pe strazi, indiferent ca e Golf 1, 2 sau alta masina. N-ar strica mai multe controale in trafic la aceste masini de 10-20 de ani...
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru