Voteaza:
10 voturi | 8 comentarii

Poate noul Nissan Pulsar să se bată de la egal la egal cu Volkswagen Golf?

Britanicii au testat noul Nissan Pulsar, modelul japonez care își propune să fure din clienții etalonului Volkswagen Golf. Primele impresii de la volanul compactei japoneze sunt pozitive.

Comentarii (8)

  • la 09.01.2015, 13:30
    Oricât ne place sau ne displace, e greu să concurezi cu Golf. Mașina asta nu pare deloc rea, dar are ceva ce nu mă atrage. Nu pot explica ce, e vorba de impresia generală. Deși seamănă cu Qashqai și deși nu mi se pare deloc urâtă, mi se pare o mașină ștearsă, care nu prea îți poate lua privirile. Și nu mă refer la a întoarce capul după ea pe stradă, ci e greu să îți atragă atenția și dacă ar fi vorba să achiziționezi o mașină nouă din clasa compactă.

    Când mă uit la Focus facelift văd niște linii curate, pe care le pot reține ușor în minte. Când mă uit la Golf, la fel. Dar Pulsar pare că are un design oarecum obositor, pare prea musculos, prea ”greu” și, în afară de masca în V, are niște linii care nu îmi rămân deloc întipărite în memorie sau imaginație.
    +8
  • George
    la 09.01.2015, 14:39
    doar an visele lui ca volsvagan ii cel mai tare eu am un golf 3 disel rupe nam scimbat nimic la el doar iam pus cip de are 120 de cai am prins si 180 cuel. daca as avea bani mias loa tot golf ultimu model
    -23
  • mishazaitev
    la 09.01.2015, 14:46
    @George

    Si eu am tot Golf. E al doilea! Dar, te rog eu frumos, inainte sa postezi, da o fuga pe la dna. profesoara de romana, ia-i un buchet de flori, poate se indupleca sa-ti corecteze comentariul! Nu de alta, dar din cauza unor semidocti ca tine, umbla vorba prin targ ca toti aia care au "volsvagan" sunt analfabeti.
    +15
  • ABC
    la 09.01.2015, 14:59
    @mishazaitev: eu am o banuiala ca in spatele lui "George" e altcineva care tocmai ideea asta ca cei cu VW sunt analfabeti dorea sa o accentueze, probabil din rea vointa. Daca o masina e cumparata de mase nu o face automat o masina rea, cum unii incearca sa induca ideea ca masele sunt proaste. Asta chiar daca unii din cei ce o cumpara sunt analfabeti.
    +8
  • someone
    la 09.01.2015, 15:41
    :)))))))))))))))))))))))))
    :)))))))))))))))))))))))))))))))
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    +1
  • mishazaitev
    la 09.01.2015, 15:49
    @ABC

    Tot ce se poate. Insa mi se pare suspect faptul ca masina cu care se lauda nu-i chiar emblematica pentru posesorul de Golf pe care vrea sa-l persifleze. Despre VW, mie mi se pare normal sa o cumpere toata lumea sh. Ia un Nissan Almera din anii '90 si pune-l lanaga Pulsarul asta si vei observa ca-i o diferenta de o suta de anii intre ele, Asta pe cand un unul care-si ia Golf 5 SH poate sa o parcheze linistit langa un Golf 7, fara sa se vada ca are o masina demodata. Unii definesc asta prin notiunea de "design conservator". Eu l-as numi mai degraba inspirat, in sensul in care, prin aveasta filosofie, VAG intelege sa ofere o oarecare satisfactie si utilizatorului de SH, din ratiuni comerciale fireste, deoarece cu cat o masina sh va rezista mai mult pe piata, cu atat mai mult imaginea de producator de masini fiabile a marcii merge mai departe, ca sa nu mai vorbim de faptul ca, daca din 100 de utilizatori de masini vechi de 7 ani, 2 intra intr-un service de reprezentanta, tot este un castig important pentru producator.
    -4
  • la 09.01.2015, 16:54
    golf 3 'dizel' cu cip 120 de cai si ai prins doar 180?????:))))))
    lol frate esti cel mai 'tare' de ce aci.......;)))))
    io cu Dacia 1300 din 76'(batrana fetita) am prins 155 pe drum drept si doar cu 40-45 de cai(si aia cand erau 'tineri')din motor de 1.3
    si u te lauzi cu harbu tau dizel cipat:)))))))
    sa nu ma intelegi dresit......Golf 3 e o masina al naibi de buna........
    +2
  • bbb
    la 10.01.2015, 00:59
    A naibii de buna, pacat ca rugineste ca o dacia 1300 si s strica poate chiar mai des ca aceasta.
    +2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru