Bouffier va debuta pentru Hyundai în Raliul Germaniei

de Daniel Popescu
Luni, 07.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai va concura în Raliul Germaniei cu trei maşini, iar una dintre acestea îi va reveni lui Bryan Bouffier, care va debuta astfel pentru echipa sud-coreeană la un an după ce a devenit pilot de teste.

După ce am testat Hyundai i20 WRC încă de anul trecut, sunt entuziasmat să debutez în WRC cu echipa în Germania.

Bryan Bouffier
Pilot Hyundai
Bryan Bouffier a jucat un rol semnificativ în pregătirile celor de la Hyundai pentru dezvoltarea noului Hyundai i20 WRC pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri, însă acesta nu a avut până acum oportunitatea de a concura pentru echipă într-o etapă de WRC.

În Raliul Germaniei din luna august, Hyundai va participa cu trei maşini, iar francezul se va afla la volanul uneia dintre ele. Bouffier a admis că este entuziasmat de oportunitatea de a debuta în WRC la volanul unei maşini pe care a testat aproximativ un an.

"După ce am testat Hyundai i20 WRC încă de anul trecut, sunt entuziasmat să debutez în WRC cu echipa în Germania. Echipa a făcut progrese impresionante în ultimul an şi am fost onorat să fac parte din această aventură", a declarat el.

Michel Nandan, şeful Hyundai, afirmă că alegerea lui Bouffier pentru al treilea exemplar i20 WRC este una logică datorită experienţei sale.

"Bouffier a fost o parte din aventura Hyundai Motorsport.

Ni s-a alăturat acum un an ca pilot de teste şi am fost norocoşi să-l avem alături de noi pentru teste în acest an. Ştie multe despre Hyundai i20 WRC şi despre echipa noastră, aşa că va fi o adiţie bună în linia noastră de piloţi pentru Germania", a precizat el.

Bouffier a concurat în debutul sezonului 2014 în Raliul Monte Carlo pentru M-Sport, terminând etapa pe locul doi. Ceilalţi doi piloţi ai echipei pentru Raliul Germaniei sunt Dani Sordo şi Thierry Neuville.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru