Raliul Germaniei

Joi, 02 Iulie 2020 | Motorsport

Restart în Campionatul Mondial de Raliuri: competiția va fi reluată în 4 septembrie în Estonia

Ediția actuală a Campionatului Mondial de Raliuri va fi reluată în luna septembrie, cu Raliul Estoniei. Până la finalul anului, organizatorii pregătesc cel puțin cinci etape.
Luni, 24 August 2015 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi este la un pas de titlul mondial

Sebastien Ogier a obţinut duminică în Germania a şasea victorie în Campionatul Mondial de Raliuri şi este foarte aproape de cucerirea celui de-al treilea titlu mondial.
Duminica, 24 August 2014 | WRC

Thierry Neuville şi Hyundai au obţinut în Raliul Germaniei prima victorie în WRC

Thierry Neuville a câştigat Raliul Germaniei după ce a profitat de abandonurile succesive ale liderilor Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala şi Kris Meeke. Este prima victorie din carieră pentru belgian, dar şi primul succes pentru constructorul sud-coreean Hyundai.
Joi, 21 August 2014 | WRC

Avancronica Raliului Germaniei: cel mai dificil test pe asfalt al sezonului

Raliul Germaniei este considerată cea mai dificilă etapă de WRC desfăşurată pe asfalt, iar Jari-Matti Latvala are nevoie de o nouă victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial cu coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Marti, 19 August 2014 | WRC

Bouffier debutează pentru Hyundai în WRC în Raliul Germaniei

Hyundai a dezvăluit că Bryan Bouffier va fi al treilea pilot al echipei în Raliul Germaniei. Francezul se va afla astfel la prima participare în Campionatul Mondial de Raliuri în culorile echipei sud-coreene.
Luni, 07 Iulie 2014 | WRC

Bouffier va debuta pentru Hyundai în Raliul Germaniei

Hyundai va concura în Raliul Germaniei cu trei maşini, iar una dintre acestea îi va reveni lui Bryan Bouffier, care va debuta astfel pentru echipa sud-coreeană la un an după ce a devenit pilot de teste.
Marti, 20 August 2013 | WRC

Ogier: "Nu este o prioritate să devin campion după Raliul Germaniei"

Sebastien Ogier insistă că nu este o prioritate să câştige titlul în Raliul Germaniei, deşi admite că acest lucru ar avea o importanţă majoră pentru Volkswagen.
Joi, 11 Iulie 2013 | WRC

Citroen va anunţa piloţii pentru 2014 după Raliul Germaniei din august

Citroen a anunţat că va începe negocierile pentru stabilirea liniei de piloţi pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri după etapa din Germania programată în 25 august.
Duminica, 26 August 2012 | WRC

Loeb a câştigat pentru a noua oară Raliul Germaniei!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a noua oară în carieră Raliul Germaniei, după ce a fost lider detaşat pe tot parcursul etapei.
Sambata, 25 August 2012 | WRC

Raliul Germaniei, PS 9-12/15: Loeb, aproape învingător

Sebastien Loeb are un avans de peste 100 de secunde în fruntea Raliului Germaniei cu numai trei probe înainte de final, după ce Petter Solberg şi Dani Sordo au abandonat.
Sambata, 25 August 2012 | WRC

Raliul Germaniei, PS 4-8/15: Loeb îşi dublează avansul în clasament

Sebastien Loeb şi-a sporit avansul în fruntea Raliul Germaniei la peste 41 de secunde, în timp ce Dani Sordo a urcat pe locul trei după ce a câştigat PS 8.
Joi, 23 August 2012 | WRC

Raliul Germaniei: Loeb, cel mai rapid în shakedown

Sebastien Loeb a stabilit timpul de referinţă în Shakedown-ul contând pentru Raliul Germaniei şi i-a surclasat cu aproape o secundă pe Jari-Matti Latvala şi Mads Ostberg.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 23 August 2012 | WRC

Avancronica Raliului Germaniei: Cine se ridică împotriva lui Loeb, regele asfaltului?

Sebastien Loeb este principalul favorit la victorie în Raliul Germaniei, prima etapă de WRC a sezonului care se desfăşoară integral pe asfalt şi locul unde francezul a obţinut opt victorii.
Marti, 21 August 2012 | WRC

Loeb crede că nu va mai avea probleme cu pneurile în Raliul Germaniei

Sebastien Loeb anticipează că nu va mai avea probleme cu pneurile în Raliul Germaniei, după ce la ediţia de anul trecut a abandonat în urma unei pene.
Marti, 21 August 2012 | WRC

Vettel, interesat să asiste la Raliul Germaniei

Sebastian Vettel speră să asiste la Raliul Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni după ce a fost impresionat de experienţa trăită în Finlanda.
Luni, 22 August 2011 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Germaniei şi a întrerupt dominaţia lui Loeb

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Germaniei în ciuda ordinelor de echipă emise de Citroen, după ce Sebastien Loeb a avut o pană la finalul celei de-a două zile a competiţiei.
Marti, 09 August 2011 | WRC

Ford promite prima victorie pe asfalt în WRC după şapte ani

Oficialii Ford sunt convinşi că vor obţine în acest sezon prima victorie într-un raliu desfăşurat integral pe asfalt după o pauză de şapte ani.
Luni, 18 Iulie 2011 | WRC

Franţa şi Germania riscă excluderea din calendarul WRC

Franţa şi Germania nu pot continua să găzduiască împreună etape în calendarul WRC din cauza extinderii campionatului în Asia şi America de Sud.
Miercuri, 25 August 2010 | WRC

VIDEO: Cum a câştigat Raikkonen prima probă specială în WRC

Automarket vă prezintă rezumatul probei speciale câştigată de finlandezul Kimi Raikkonen în Raliul Germaniei.
Marti, 24 August 2010 | WRC

Ford, mulţumită de parcursul din Raliul Germaniei

Reprezentaţii Ford susţin că sunt mulţumiţi de progresele înregistrate pe asfalt în sezonul 2010 al WRC, deşi au obţinut doar un loc patru în Raliul Germaniei prin Jari Matti Latvala.

Tag-uri similare

Raliul Germaniei, BP Ford, Raliul Bulgariei, Wilson
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru