Ford, mulţumită de parcursul din Raliul Germaniei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.08.2010
Reprezentaţii Ford susţin că sunt mulţumiţi de progresele înregistrate pe asfalt în sezonul 2010 al WRC, deşi au obţinut doar un loc patru în Raliul Germaniei prin Jari Matti Latvala.

Citroen a dominat cu autoritate Raliul Germaniei din weekendul precedent şi a ocupat toate cele trei poziţii ale podiumului, în timp ce BP Ford s-a clasat doar pe locul patru prin Jari Matti Latvala după abandonul suferit anterior de Mikko Hirvonen.

Cu toate acestea, Latvala susţine că este încântat de parcursul său, întrucât a obţinut cel mai bun rezultat în carieră pe asfalt.

"În acest weekend am fost mai încrezător pe asfalt decât oricând. Nu este suprafaţa mea preferată, dar m-am simţit bine aici şi nu mai sunt atât de îngrijorat să pilotez din nou pe această suprafaţă. Acesta este cel mai bun rezultat al meu în Germania şi mi-a oferit un spor important pentru cele două raliuri pe asfalt care au mai rămas în acest sezon", a declarat finlandezul.

La fel de încrezător este şi managerul departamentului de motorsport al celor de la Ford, Gerard Quinn, care afirmă că producătorul american a înregistrat progrese vizibile comparativ cu Raliul Bulgariei, precedenta etapă desfăşurată pe asfalt.

"Pentru mine, acest raliu este un semn că munca pe care am depus-o după Raliul Bulgariei a dat roade.

Am analizat foarte bine datele şi putem vedea rezultatele aici", a precizat el.

Sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri programează încă patru etape, cele din Franţa şi Spania urmând să aibă loc tot pe asfalt.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru