Ogier: "Nu este o prioritate să devin campion după Raliul Germaniei"

de Daniel Popescu
Marti, 20.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier insistă că nu este o prioritate să câştige titlul în Raliul Germaniei, deşi admite că acest lucru ar avea o importanţă majoră pentru Volkswagen.

Esential 90 de puncte este avansul lui ogier in clasamentul WRC
112 puncte trebuie sa fie avansul lui Ogier dupa Raliul Germaniei pentru a fi matematic campion mondial
Sebastien Ogier are un avans de 90 de puncte în faţa lui Jari Matti Latvala şi Thierry Neuville cu cinci etape înainte de finalul sezonului 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Pilotul echipei Volkswagen are oportunitatea să devină campion la finalul Raliului Germaneii de la sfârşitul acestei săptămâni, în cazul în care va câştiga etapa, iar rivalii săi obţin cel mult trei puncte. Cu toate acestea, francezul insistă că nu este o prioritate să devină campion atât de timpuriu.

"Voi încerca să am o abordare relaxată în Raliul Germaniei. Evident, o victorie ar reprezenta un pas uriaş spre titlu, iar titlul este visul meu pentru acest sezon. Totuşi, când ne uitam la actualul clasament, nu trebuie să câştig cu orice preţ.

Obiectivul meu este să-mi menţin avansul în clasamentul general", a declarat el.

Evident, o victorie ar reprezenta un pas uriaş spre titlu, iar titlul este visul meu pentru acest sezon.

Sebastien Ogier
Pilot Volkswagen
Pe de altă parte, Ogier a admis că o astfel de performanţă ar fi importantă pentru Volkswagen, care concurează în weekend în faţa propriilor suporteri.

"O victorie în Germania ar fi fantastică pentru echipa mea. O merită cu prisosinţă. Echipa noastră face diferenţa în acest moment şi ne îndreptam spre Germania plini de încredere. Sincer să fiu, de ce nu ar trebui să câştigăm acolo?", se întreabă el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru