Vettel, interesat să asiste la Raliul Germaniei

de Daniel Popescu
Marti, 21.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel speră să asiste la Raliul Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni după ce a fost impresionat de experienţa trăită în Finlanda.

Raliul Germaniei, a noua etapă a sezonului din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, ar putea avea un invitat special în persoana dublului campion mondial de Formula 1 Sebastian Vettel. Pilotul echipei Red Bull Racing a dezvăluit că este interesat să asiste la eveniment ca urmare a experienţei plăcute pe care a trăit-o cu trei ani în urmă la Raliul Finlandei.

"Am fost la Raliul Finlandei şi am fost impresionat de cât de rapide sunt maşinile pe macadam şi cât de precişi sunt piloţii prin păduri şi în cadrul săriturilor. Raliul Germaniei ar fi ceva nou şi sexy, dar rămâne de văzut dacă pot asista în acest an", a declarat germanul.

Urmareste Automarket
Teoretic, Vettel are posibilitatea de a participa la Raliul Germaniei, întrucât etapa se desfăşoară cu o săptămână înainte de Marele Premiu al Belgiei, prima cursă de Formula 1 de după pauză de vară de cinci săptămâni.
Pe parcursul vizitei efectuate în Finlanda în 2009, Vettel a dezvăluit că ar fi interesat să concureze într-o zi într-o etapă de WRC.

"Am multe de făcut în Formula 1, dar într-o zi cine ştie? WRC este cea mai bună competiţie de raliuri, nu m-ar deranja să pilotez în câteva raliuri în viitor", a adăugat el înainte de a deveni dublu campion mondial de Formula 1.

Raliul Germaniei va avea loc în perioada 24-26 august.

Via WRC

Comentarii (1)

  • Dupa ce a pus nume feminine monoposturilor cu care a concurat in F1,acum spune ca raliul ar fi sexy...ciudate fetis uri...va avea combinezonul de concurs cu partea din fatza mai permisiva,sa nu fie "constrans" in timpul curselor ??!! :))))))))))))))
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru