Citroen a testat noul DS3 pentru sezonul 2011 din WRC

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.01.2010
Citroen a demarat primele teste cu noul model DS3 WRC pe care il va utiliza in Campionatul Mondial de Raliuri incepand din 2011.

Citroen este primul constructor din WRC care a inceput efectiv pregatirile pentru sezonul 2011 al celei mai importante competitii de raliuri din lume, care prevede un nou regulament tehnic.

Francezii au testat in sudul Frantei timp de cinci zile prima versiune a viitorului model DS3, utilizand insa un motor similar cu cel regasit sub capota unui C4 WRC. Primul care a evaluat carateristicile noii masini a fost pilotul de teste Philippe Bugalski, iar volanul a fost preluat ulterior pentru cate doua zile de pilotii de baza ai echipei, Sebastien Loeb si Dani Sordo.

Loeb a mai avut ocazia sa testeze noul DS3 si anul trecut, insa acesta a fost primul test efectuat corespunzator pe un drum acoperit preponderent cu pietris.

Potrivit regulamentului tehnic al WRC din sezonul 2011, masinile vor avea caracteristici similare cu cele intalnite in prezent pe modelele din clasa S2000, insa vor utiliza un motor pe benzina de 1,6 litri.

Via | WRCisfree.com

Taguri: Citroen, DS3, Loeb, Sordo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru