Citroen vrea să-i prelungească contractul lui Raikkonen pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Citroen Racing a dezvăluit că intenţionează să continue colaborarea cu Kimi Raikkonen şi în sezonul următor, însă cele două părţi nu au demarat negocierile.

Contractul lui Kimi Raikkonen cu Citroen Junior expiră la sfârşitul acestui sezon, iar viitorul său continuă să fie incert.

Totuşi, după ce finlandezul a sugerat că nu va reveni în Formula 1, şansele de a continua în Campionatul Mondial de Raliuri au crescut exponenţial, cu atât mai mult cu cât acesta şi-a exprimat deja punctul de vedere în această privinţă.

"M-am bucurat de acest sezon până acum şi ar fi bine să rămân aici pentru a profita la maxim de ce am învăţat, dar nimic nu este confirmat încă", a declarat el.

La rândul său, Olivier Quesnel, şeful Citroen Racing, a admis că constructorul francez este interesat să-i prelungească contractul fostului campion mondial din Formula 1, însă spune că până în acest moment cele două părţi nu au purtat negocieri în acest sens.

"Ne place de Kimi şi vrem să rămână cu noi anul viitor. Vom fi fparte mulţumiţi dacă va dori să rămână cu noi. Am fost în Germania (n.r - la Raliul Germaniei) timp de patru zile, dar nu am vorbit despre asta.

Am auzit că vor să discutăm despre asta, dar nu am făcut-o", a declarat francezul.

Presa internaţională speculează că, pe lângă Citroen Junior, şi alte echipe sunt interesate de serviciile lui Raikkonen. Până în prezent, Citroen a confirmat numai linia de piloţi pentru echipa de uzină, aceasta urmând să fie formată din Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • Kimi
    Kimi vorbind despre viitorul sau:

    http://www.youtube.com/watch?v=UnR9WzB20ag

    Review made by www.kimiraikkonen.com :

    http://www.kimiraikkonen.com/videos/11.asp
    4 1
  • pai de ce
    de ce ar vrea sa faca asta... nu-l au pe Loeb?
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru