Echipajul Solberg/Menkerud se desparte

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 09.01.2010
In efortul de a-si revitaliza cariera, pilotul norvegian Henning Solberg s-a despartit de vechiul sau copilot, Cato Menkerud.

Esential

9 ani a concurat impreuna perechea Solberg/Menkerud.

Dupa ce au alergat pe speciale noua ani, Henning Solberg si Cato Menkerud se despart. Desi cei doi au concurat mult timp impreuna, pilotul norvegian crede ca o schimbare pe scaunul din dreapta il va ajuta sa-si imbunatateasca performantele.

"A fost decizia mea si nu pot sa dau un motiv exact pentru asta, doar ca am concurat impreuna noua ani", spune Solberg. "Nu e nimic in neregula cu Cato. Cred ca e unul dintre cei mai buni copiloti din lume, si nu a gresit niciodata in noua ani, dar eu am nevoie de ceva nou si probabil ca un nou copilot e solutia", declara norvegianul. Henning nu a ales inca un inlocuitor pentru Cato Menkerud, dar spune ca in viitorul sezon va fi ajutat de o femeie. "Ar fi bine pentru mine, dar si pentru sportul cu motor. Momentan nicio femeie nu concureaza la un nivel atat de inalt", declara pilotul.

Sezonul 2010 din WRC va avea 13 raliuri: Suedia, Mexic, Iordania, Turcia, Noua Zeelanda, Portugalia, Bulgaria, Finlanda, Germania, Japonia, Franta, Spania si Marea Britanie, iar Solberg vrea sa concureze in toate, alaturi de Ford Stobart, dar acest lucru depinde foarte mult de contractul cu principalul sau sponsor, Expert.

via | rallybuzz.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru