FIA amana ratificarea calendarului WRC pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.03.2010
FIA a amanat publicarea calendarului din Campionatul Mondial de Raliuri pentru sezonul 2011, marele semn de intrebare planand asupra etapei din Abu Dhabi.

Consiliul Mondial al FIA a decis joi seara sa amane clarificarea calendarului competitional din WRC pentru sezonul urmator, solicitand presedintelui Jean Todt sa ia in considerare toate optiunile pe care le are.

Potrivit deciziei Consiliul Mondial, configuratia calendarului va fi dezvaluita cel mai tarziu in 16 aprilie. FIA nu a explicat motivele pentru care calendarul nu a fost inca prezentat, insa se speculeaza ca includerea Abu Dhabi in competitie nu este pe placul Consiliului Mondial, in conditiile in care exista numai 15 locuri in calendar iar numarul de evenimente potentiale este mult mai mare.

In alta ordine de idei, Consiliul Mondial a adoptat noul regulament tehnic care prevede utilizarea motoarelor turbo de 1.6 litri in cepand de anul viitor.

Via | FIA

Taguri: FIA, calendar 2011

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru