FIA ar putea redeschide razboiul pneurilor in WRC

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.03.2010
FIA analizeaza posibilitatea de a redeschide razboiul pneurilor in WRC pentru a imbunatati spectacolul.

Pirelli are un contract de exclusivitate pentru furnizarea pneurilor in Campionatul Mondial de Raliuri ce expira la finalul acestui an, iar compania italiana este singura care a facut o noua oferta pentru urmatoarele trei sezoane.

Presa internationala anticipa ca noua intelegere cu Pirelli va fi oficializata dupa reunirea Consiliului Mondial de saptamana trecuta, insa FIA nu a oferit niciun fel de amanunte despre aceasta situatie.

Jean Todt, presedintele FIA, a lamurit insa misterul care planeaza asupra acestui subiect, dezvaluind ca FIA intentioneaza sa redeschida razboiul pneurilor in competitie. "Este evident ca intelegerea cu actualul unic furnizor de pneuri expira in 2010. Aranjamentele noastre de dupa acest an raman inca sa fie discutate. Ne intrebam daca este o solutie buna sa avem un singur furnizor de pneuri in sporturile cu motor ale FIA", a declarat francezul la finalul saptamanii trecute.

Situatia furnizorului de cauciucuri este complicata de faptul ca Pirelli este singura companie care s-a aratat interesata sa se implice in WRC in perioada 2011-2013.

Via | MaxRally

Taguri: FIA, Pirelli, pneu, raliu

Comentarii (1)

  • Fraierul.
    Vai de capul meu ce imi place cum suna--razboiul pneurilor----
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru