FIA publica joi calendarul WRC pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 10.03.2010
FIA va anunta joi calendarul sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri, una dintre principalele noutati putand fi Abu Dhabi.

Consiliul Mondial al FIA se reuneste joi in Bahrain pentru o sedinta care va decide viitorul apropiat al Campionatului Mondial de Raliuri.

Subiectul central va fi structura calendarului competitional pentru sezonul 2011, care a fost deja dezvaluita de presa internationala spre finalul lunii februarie.

Potrivit informatiilor, sezonul 2011 va cuprinde 15 etape, insa marele semn de intrebare planeaza asupra includerii capitalei Emiratelor Arabe Unite, si anume Abu Dhabi. Se preconizeaza ca un cuvant greu de spus in acest sens il va avea presedintele Jean Todt, care ar putea fi reticent la ideea de a introduce Abu Dhabi in locul traditionalului raliu gazduit in Orientul Mijlociu de Iordania. Pe de alta parte, Abu Dhabi a primit deja sprijinul lui Mohammed Ben Sulayem, care detine functia de vice-presedinte al FIA.

Calendarul final al sezonului 2011 va fi publicat joi, tot atunci fiind asteptata si o confirmare a parteneriatului cu Pirelli pentru furnizarea pneurilor pentru o perioada de trei sezoane.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru