FIA schimbă furnizorul serviciului de live-timing pentru WRC

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania spaniolă Sistemas Integrales de Telecomunicacion se va ocupa de sistemul live-timing al Campionatului Mondial de Raliuri, înlocuind astfel Stage One Technology după un deceniu de activitate.

FIA a decis să schimbe furnizorul sistemul de live-timing din Campionatul Mondial de Raliuri, în ciuda sprijinului arătat de echipe şi organizatorii evenimentelor pentru cei de la Stage One Technology, care au oferit aceste servicii în ultimii 10 ani.

Astfel, potrivit unei versiuni preliminare a unui comunicat de presă pregătit de FIA, noul furnizor al serviciilor de live-timing din WRC va fi compania spaniolă Sistemas Integrales de Telecomunicacion (SIT).

"FIA a ajuns la o înţelegere cu SIT pentru a furniza servicii de live-timing în WRC în 2013. De asemenea, grupul spaniol va fi responsabil pentru a oferi aceste informaţii promoterului campionatului (n.r - Red Bull), întrucât conţinutul este o parte din viziunea sa de a dezvolta televizările", precizează FIA în comunicat.

Urmareste Automarket
SIT a oferit servicii de live-timing în Campionatul Spaniol de Raliuri, dar şi în două etape de WRC: Raliul Spaniei şi Raliul Portugaliei.
Compania are sediul în Madrid şi dispune de o flotă de 15 avioane şi şapte elicoptere pentru asigurarea serviciilor de live-timing prin intermediul celor 78 de angajaţi ai săi.

Un anunţ oficial pe acest subiect ar putea fi făcut după întâlnirea Consiliului Mondial al FIA din luna decembrie.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru