Ford acceptă propunerea fanilor şi va concura în negru în Raliul Franţei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.09.2011
Ford a anunţat că va concura cu maşinile vopsite în negru în Raliul Franţei, ca urmare a unei petiţii semnate de fanii echipei pe reţeaua de socializare Facebook.

Ford a utilizat o paletă de culori inedita într-un test pe asfalt efectuat în luna iunie în Franţa, maşinile Fiesta RS WRC fiind preponderent negre.

Fanii constructorului american au fost entuziasmaţi de modul în care arată maşinile în aceste culori închise şi au semnat o petiţie pe reţeaua de socializare Facebook pentru a convinge Ford să adopte aceste culori într-o etapă din Campionatul Mondial de Raliuri. Chiar dacă culorile închise nu avantajează principalii sponsori, Ford a decis în cele din urmă să asculte opinia fanilor şi să concureze în negru în Raliul Franţei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Am ascultat ce doresc fanii noştri şi am discutat ideea cu partenerii noştri Abu Dhabi şi Castrol. Au fost de acord şi cred că această paletă de culori, împreună cu gardă la sol scăzută pentru asfalt vor aduce o înfăţişare sexy şi capricioasă pentru Fiesta RS WRC. Aceasta a fost una dintre potenţialele palete de culori pe care le-am discutat când am finalizat designul maşinilor noastre la începutul anului", a declarat Gerard Quinn, şeful Ford Motorsport Europa.

Khalid Al Qassimi, Mikko Hirvonen şi Jari-Matti Latvala sunt cei trei piloţi care vor concura cu Fiesta RS WRC vopsite în negru.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • chiar ca arata bine. Imi pare bine ca Ford acorda o atentie asa mare fanilor. Nu demult aveam de votat pentru design-ul plafonului.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru