Ford: "Hirvonen va reveni în forţă în 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.12.2010
Malcolm Wilson este convins că Mikko Hirvonen va reveni în lupta pentru titlul mondial în 2011, după un sezon ratat în acest an.

Mikko Hirvonen a început sezonul 2010 cu o victorie în Suedia, în urma căreia finlandezul spera să înceapă ascensiunea pentru titlu după ce ratase trofeul cu un an în urmă la un singur punct.

Totuşi, după această performanţă, Hirvonen nu a mai reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor şi a terminat sezonul doar pe locul 6 în clasamentul general, chiar şi în spatele coechipierului său Jari Matti Latvala. Totuşi, Malcolm Wilson, şeful echipei BP Ford, anticipează că Hirvonen va reveni la forma obişnuită anul viitor.

"A pierdut a cincea treaptă de viteză undeva şi a avut un sezon groaznic pentru standardul său. Dar, aşa cum am făcut întotdeauna ca echipa, trebuie să-l sprijinim să revină. Ştim că are abilitaţi şi vom lucra cu el la fel cum am făcut cu Latvala pentru a-l face competitiv după Raliul Bulgariei", a declarat britanicul, referindu-se la ascensiunea înregistrată de Latvala în ultima parte a sezonului.

Optimismul lui Wilson este generat şi de entuziasmul arătat de Hirvonen în privinţa noului Ford Fiesta RS WRC, cu care constructorul american va aborda sezonul următor în urma schimbării radicale a regulamentului tehnic.

"Este foarte entuziasmat şi aşteaptă cu nerăbdare viitorul, iar asta este pozitiv.

Când te uiţi la anul pe care l-a avut, cu siguranţă va fi mai uşor pentru el să meargă anul viitor cu o maşină despre care este entuziasmat şi să-l încheie în modul în care s-a încheiat acest sezon, cu câteva performante bune", a mai precizat el.

Ford se află în plin proces de testare şi evaluare a noului Fiesta RS WRC.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru