Ford testează în Franţa cu un Fiesta RS WRC complet negru

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 27.06.2011
Ford a început o sesiune de teste în Franţa în care evaluează modelul Fiesta RS WRC vopsit complet în negru.

Ford participă în această săptămână la o sesiune de teste de patru zile în nord-estul Frantei cu scopul de a pregăti a doua jumătate a sezonului de WRC.

Sesiunea de evaluare iese însă din tiparul obişnuit prin faptul că americanii au optat pentru vopsirea completă a maşinii în negru, renunţând astfel la albul lipsit de aproape orice branding utilizat de obicei în teste. Decizia a fost explicată de Gerard Quinn, directorul de motorsport al Ford Europa, prin faptul că aceasta paletă de culori a fost luată în calcul pentru a fi utilizată în acest sezon.

"Maşinile Ford Fiesta RS WRC de test sunt în mod tradiţional albe complet cu un branding limitat. Aceasta a fost una dintre potenţialele culori pe care le-am discutat când am finalizat paleta de culori pentru maşinile noastre la începutul sezonului. Am optat pentru designul remarcat în prima parte a sezonului (n.r - alb-albastru), dar am decis să oferim o nouă înfăţişare maşinii noastre în testele din Franţa", a declarat el.

Designul complet negru ar putea fi folosit şi în alte sesiuni de teste ce vor avea loc pe asfalt, însă în mod cert nu va putea fi văzut în ultimele şapte etape de WRC.

Maşina va fi testată de Jari Matti Latvala pe parcursul zilelor de luni şi marţi, înainte ca Mikko Hirvonen să preia controlul volanului miercuri şi joi.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru