GALERIE FOTO: Mini WRC, maşina oficială Mini în WRC 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.09.2010
Mini a prezentat la Salonul Auto de la Paris maşina cu care va concura în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri. Kris Meeke va fi unul dintre piloţii echipei.

Mini s-a alăturat joi rivalilor de la Ford şi Citroen şi a prezentat presei la Salonul Auto de la Paris noul Mini WRC dezvoltat în parteneriat cu britanicii de la Prodrive.

Maşina este bazată pe modelul Countryman şi va fi utilizată în şase etape din sezonul 2011, înainte că Mini să concureze pe tot parcursul sezonului 2012. De asemenea, Mini WRC va fi disponibilă şi pentru echipele independente care vor dori să concureze în Campionatul Mondial de Raliuri.

Pe lângă prezentarea noului model, Mini a anunţat şi numele unuia dintre piloţi: este vorba despre britanicul Kris Meeke, campionul competiţiei Intercontinetal Rally Challenge în sezonul 2009.

Taguri: Mini WRC, Prodrive, WRC

Comentarii (2)

  • Groovy Baby! GO MINI!!!
    4 1
  • Draguta foc! Daca tot mananca bataie de la Ciroen, macar sa arate bine!
    Lasand la o parte "rautacizmele" anterioare ma bucura faptul vin si alti competitori noi, astfel va creste si valoarea intrecerii si spectacolul oferit.
    Bafta MINI, vei avea nevoie, Citro si Ford nu dorm!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru