GALERIE FOTO: Raikkonen a testat pentru Citroen

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.01.2010
Kimi Raikkonen a testat un Citroen C4 WRC si a fost prezentat in culorile noii sale echipe pentru care va concura in Campionatul Mondial de Raliuri.

Sfarsitul lunii ianuarie marcheaza pregatirea pilotilor prentru noul sezon de WRC, care va incepe in 12 februarie cu Raliul Finlandei.

Daca Mikko Hirvonen si Sebastien Ogier s-au antrenat in mod corespunzator in Raliul Monte Carlo din cadrul International Rally Challenge, Kimi Raikkonen a preferat sa testeze in acest weekend Citroen C4 WRC, masina cu care va concura in acest an in cea mai importanta competitie de raliuri din lume.

In plus, finlandezul a fost imbracat pentru prima oara in echipamentul oficial al noii sale echipe Citroen Junior, sprijinita financiar de cei de la Red Bull.

Iata si un scurt clip video de la testele efectuate de Raikkonen in acest weekend:

 

Via | Red Bull

Comentarii (4)

  • Go Go Kimi
    Go Go Kimi. Sper sa te acomodezi si sa ai parte de lucruri frumoase in WRC.
    3 2
  • LIKE
    WOW!
    2 1
  • Naspa
    Pacat ca nu mai este in F1 . Ma uitam de placere pentru ca el pleca dupa locul 5 - 6 si ajungea in primele 3 locuri , cu toate ca anul trecut avea o trompeta de masina .
    2 1
  • ..........
    KIMI
    BRAVO KIMI ARATALE CE POTI,AI FOST SI ESTI PT MINE UNUL DIN CEI MAI TALENTATI PILOTI.GOOD LUCK,SI SPARGEL PE LOEB.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru